Platou Sport
MENU
dame
favorite_borderLegg til favoritter

Houdini Houdini W´S Power Houdi Desert Rock Red Fleecejakke dame

2 000,-
Varekode: 1637372
En Houdiniklassiker. Fleecejakke i Polartec® Power Stretch® Pro™. Minimalistisk design som funker både under ekstreme forhold og til hverdags.

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

En Houdiniklassiker. Fleeecejakke i Polartec® Power Stretch® Pro™. Minimalistisk design som funker like bra under ekstreme forhold som til hverdags. "En Houdiniklassiker gjennom mange år – elsket av alle fra fjellguider til gartnere til sykkelpendlere. Laget i Polartec® Power Stretch® Pro™, et eksepsjonelt stoff med en glatt ytterside og en varm, fluffy innside. Like tøff som den er komfortabel.Houdinis designteam har aldri som mål å designe siste skrik. Målet er å aldri gå av moten. The Power Houdi har forblitt mer eller mindre uendret siden den ble lansert for 15 år siden. Den allsidige funksjonaliteten, tidløse estetikken og slitesterke kvaliteten gjør den til et av de plaggene som rett og slett ikke trenger å bli erstattet.The Power Houdi er laget i Power Stretch® Pro™ fra Polartec®. Vi har aldri støtt på bedre fleece. Det er nesten umulig å ødelegge, men allikevel digg, varmt og komfortabelt. Bruk jakken under en skalljakke når du står på ski, ta den med når du skal klatre, eller bare bruk den som den er. Forlengede ermer med hull til tomlene holder hendene dine varme og den høye kragen og tettsittende hetten gir komfort i kaldt vær.En liten advarsel skal vi allikevel komme med. Vi hører ofte at våre kunder blir avhengige av The Power Houdi, og vi kan ikke annet enn å si oss enige. Det er vanskelig å ta den av når du først har tatt den på. Grunnen til at vi elsker The Power Houdi er at den blir mer enn bare et plagg i garderoben din. Den blir en følgesvenn og vil holde deg varm gjennom mange år med eventyr."
Utmerket varme-til-vekt forholdSlitesterk utsideFukttransporterende fleece på innsidenFormet krage med "hus" til glidelåsenToveis glidelås i frontForlengede ermer med hull til tomleneSkjult strammesnor nederstSidelommer med glidelåsInnerlommerBluesign®-godkjent stoffVekt, medium dame: 478 gStoff produsert i ItaliaPlagg produsert i Latvia
  • Utmerket varme-til-vekt forhold
  • Slitesterk utside
  • Fukttransporterende fleece på innsiden
  • Toveis glidelås i front
  • Forlengede ermer med hull til tomlene
  • Bluesign®-godkjent stoff

Kundomtaler

Houdini W´S Power Houdi Desert Rock Red Fleecejakke dame

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.