Platou Sport
MENU
dame
favorite_borderLegg til favoritter

Houdini Houdini W´S Dawn Dress (Bluetiful) dame

1 400,-
Varekode: 1606908
Lett, myk og stretchy kjole i hurtigtørkende polyester. Bruk den på stranden, på tur eller hvilket som helst annet sommereventyr.

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

Allsidig funksjonalitet i enkel form – det er idéen bak Dawn Dress.

Den er laget i Wish Woven™, et lett, stretchy polyesterstoff med en fjærlett følelse mot huden. Det tørker raskt og kan pakkes kompakt. ”Målet er ikke å være siste skrik. Det er å aldri bli gamle,” er et ordtak du ofte hører i Houdinis produktutviklingsprosess. Våre plagg er laget for å vare lenge, både når det kommer til kvalitet, funksjonalitet og stil. Dawn Dress er ikke laget for en spesifikk aktivitet eller anledning. Den er laget for å bli med på ethvert sommereventyr.

Stoffet i Dawn Dress heter Wish Woven™, et polyesterstoff laget av 70 % resirkulerte og 100 % resirkulerbare fibre. Sammensetningen i stoffet gir solbeskyttelse UPF 50+ uten å tilføye ekstra kjemikalier. Det er lett, stretchy og tørker på null komma niks hvis det blir vått. Hvis du ser etter en kjole til varme sommerdager, kan vi varmt anbefale Dawn Dress. Den blir veldig liten når den pakkes, så du kan alltid ha den med deg i sekken.

Stoffet i dette produktet er fullstendig resirkulerbart. Vær derfor snill å returner kjolen til oss slik at vi kan lage nye plagg av råmaterialene. 

Normal passform Myk & stretchy Hurtigtørkende Utmerket luftgjennomstrømming UPF 50+ Lett å pakke Justerbar midje Sidelommer med glidelås Svalende effekt i varmt vær Laget av 70% resirkulerte fibre Resirkulerbar

Kundomtaler

Houdini W´S Dawn Dress (Bluetiful) dame

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.