Platou Sport
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

ArcTeryx ArcTeryx Theta SV Bib Womens

4 999,-
Varekode: 607773
Holdbar, vanntett/pustende selebukse med høy front i GORE-TEX® Pro forsterket med kraftigere ytterstoff. Ideell i krevende værforhold. Theta-serien: Fjellklær med ekstra dekning til allroundbruk | SV: Seriøse forhold.
Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/1300 (ikke ski)

  • check_circle 14 dagers bytterett

Detaljer

N80p-X GORE-TEX® byr på eksepsjonell holdbarhet og total værbeskyttelse i et smidig tekstil som er overraskende mykt å ta på. Forsterkningstekstil er brukt i knærne, nedre del av beina og setet for å beskytte slitasjeområder. Fullstendig delbare sideglidelåser gir mulighet for seteåpning uten behov for å ta av selene. Puddergamasjene med lissekroker passer enkelt over støvler og kan festes på plass. Kantene har snorstramming, og en integrert midjestrikk gir komfort og et stilrent utseende. To oppbevaringslommer i frontstykket har plass til småting. Theta SV er en teknisk alpinklassiker med strømlinjeformet profil og en midjestrikk som holder buksen nær kroppen så varmen holdes inne og snø og trekk ute. Muligheten til fullstendig seteåpning krever ikke at selene tas av, og er kompatibel med klatreseler. Passformen Expedition e3D fit innebærer en strømlinjeformet silhuett samtidig som det er god plass til lag av vinterplagg rundt knærne og setet. Sideglidelåser i full lengde gjør at buksen kan tas på over støvlene og at den er godt ventilert. Forsterkede innsider av anklene begrenser skader på grunn av kanter, stegjern og spenner.
Ytterstoffet N80p-X er et ufattelig holdbart nylontekstil som er skapt gjennom et fem år langt forsknings- og utviklingsprosjekt mellom Arc''''''''teryx og vår tekstilpartner W.L.Gore. Tettvevd enkeltvev gir en stram og flat overflate med eksepsjonell motstand mot slitasje. De mest slitasjeutsatte områdene på selebuksen er behandlet med N155p-x GORE-TEX® Pro. Kraftigere sete og nedre del av beina gjør buksen ekstra holdbar i møte med stein og snø, uten at dette går ut over den smidige følelsen generelt.
  • Veldig sterk skallbukse til bruk for mange ulike værforhold, også de verste.
  • Expedition fit med e3D-passform
  • Eksepsjonell god passform som gir god bevegelighet
  • Vannavvisende glidelåser
  • Keprotec™-forsterkninger på innsiden av ankelen gir overlegen beskyttelse

Kundomtaler

ArcTeryx Theta SV Bib Womens

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

ArcTeryx Theta SV Bib Womens

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.