Platou Sport
MENU
dame
favorite_borderLegg til favoritter

ArcTeryx ArcTeryx Atom Sl Hoody Women's (Light Tatsu)

2 199,-
Varekode: 1610162
Lett isolert hettejakke med Coreloft™ Compact og luftgjennomtrengelige sidestykker. Atom-serien: Mellomlag med syntetisk isolasjon | SL: Superlett.

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

Det å være utendørs sent på våren, på sensommeren eller tidlig på høsten kan innebære svingninger i temperaturen og dermed også komforten. Kjølige morgener, skyggefullt terreng, endringer i høydenivå og utsatthet betyr at det er viktig med isolasjon. Men isolasjon for vinterforhold blir fort for varm og ubehagelig. Atom SL-hettejakken er laget spesielt med tanke på situasjoner der det er behov for isolasjon, men i en begrenset mengde som er tilpasset mildere forhold. Med en varme som kan sammenlignes med en lett fleece, men med mye lavere vekt, er Atom SL er effektivt mellomlag i kjølige forhold. Den er også et glimrende selvstendig plagg når man hviler, når man starter tidlig om morgenen, eller når man nyter utsikten fra en nybesteget topp.

ALLSIDIGHET MED FOKUS

Atom SL er designet for å takle mindre værskifter, og har stoff som bevisst er valgt for å håndtere fuktighet og gi komfort. Skallmaterialet Tyono™ 20 er mykt, lett å komprimere og tåler mye. Det har garn med lav denier-verdi som åpner for en stoffkonfigurasjon som er overraskende sterk i forhold til den lave vekten. Materialet har en god balanse mellom luftgjennomtrengelighet og vindavvisende egenskaper som slipper luften gjennom i aktive perioder, men skjermer for kjølende vind når tempoet er lavt. Isolasjonen 40g/m² Coreloft™ Compact er svært komprimerbar, isolerer i våt tilstand, slipper luft gjennom og gir suveren teknisk ytelse med veldig lav vekt. Ermene er fôret med behagelig nettingstoff, og sidestykker i lett fleece bidrar med varmeytelse og ventilasjon. Formsydde ermer og kilestykker under armene gir større bevegelsesfrihet.

FUNKSJONELL MINIMALISME

Arc’teryx-designerne vet at gjennomtenkt minimalisme gir bedre ytelse. Atom SL er laget slik at den er kompakt og lett, og har bare de nødvendige funksjonene og bruker ultralette stoff. Dermed er det ingen grunn til å la den ligge hjemme. Den impregnerte StormHood™-hetten er uisolert, slik at den er ideell for å redusere vindens nedkjølingseffekt til det minimale eller gi beskyttelse i lett regn. Kroppsnær passform gir minimalt volum og fungerer godt lag på lag med andre plagg. Isolasjonen er plassert bare der det er mest behov for den, i kjernen, slik at vekt og volum reduseres uten at det går ut over de ønskede varmeegenskapene. Resultatet er en hettejakke som gir effektiv isolasjon i overgangsårstidene, kan pakkes ned til grapefruktstørrelse og veier så lite som 235 gram.

Kundomtaler

ArcTeryx Atom Sl Hoody Women's (Light Tatsu)

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.