Platou Sport
MENU

Kl 18.00 1. september
verdenslanseres Douchbags
Db x Marcelo Vieira

Gjennom hele sitt liv har Marcelo Vieira - fire ganger UEFA Champions League-vinner, olympisk medaljevinner og eier av et smil på 1000 watt - skapt sitt eget hell. Gjennom rutine. Gjennom familien. Gjennom ... lilla? Det er riktig.

“This is easy — the real struggle was when I had nothing.”

Han er en 4-gangs UEFA Champions League-vinner, 6-ganger best venstreback i verden, olympisk medaljevinner, ektemann, far og venn. Jo mer vi hang med Marcelo, jo mer imponert ble vi. Han er den ydmykeste superstjernen vi noen gang har møtt.

“Purple is a part of me”

Da han først så den spesielt valmue lilla - PANTONE 19-3528 TCX - på L.A. Lakers-trøya, ble Marcelo forelsket. Når han begynte å innlemme den i garderoben og hjemme. Nå kysser han armbåndene av samme fargetone før hvert spill, og bærer det også på ryggen.

HAN GIR TILBAKE

I feiringen av denne lanseringen oppgraderte Marcelo en nedsarvet bane i Tavares Bastos favela i Rio, malte den sin heldige lilla og skrev en enkel melding på veggen: Create Your Own Luck. Dessuten vil en prosentandel av overskuddet fra hvert salg bli donert til Caslu, en NGO som støtter underprivilegerte barn i Brasil.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.