Platou Sport
MENU

Fjällräven Abisko Midsummer

Nyhet 2020

Fjällräven Abisko Midsummer - for varmere dager, med fokus på bevegelsesfrihet og ventilasjonsmuligheter.

Her har du en nyhet våren 2020 fra den svært anerkjente svenske produsenten Fjällräven. I seiren får du bare en lettvekter jakke, en deilig shorts og en skikkelig god turbukse.

Fjällräven Abisko Midsummer Jacket - Lett og luftig jakke som er enkel å pakke med seg. Abisko Midsummer Jacket er super å ha med seg på dagsturer og lengre turer under varmere forhold. Den justerbare hestten er enkel å ha på for beskyttelse mot sol eller regn, og de tre lommene har innerfôr i mesh slik at de også fungerer som ventilasjonsåpninger.

Fjällräven Abisko Midsummer Shorts - Lett shorts for varme dager, med praktiske detaljer. Luftig og lett shorts som også er enkel å pakke med seg. To lommer på beina, med plass til blant annet kart. To håndlommer med glidelås og mesh på innsiden som også fungerer som ventilasjon. Høy bevegelsesfrihet.

Fjällräven Abisko Midsummer Trs  - Friluftsbukse for varmere dager, med fokus på bevegelsesfrihet og ventilasjonsmuligheter. Noen ganger trenger man en lang bukse til å beskytte seg mot sol, røft terreng eller insekter. Abisko Midsummer Trousers er en lett bukse med super bevegelsesfrihet og ventilasjonsmuligheter. Enkel å pakke med seg.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.