Platou Sport
MENU

Slakkline - morro for hele familien!

Hva er en slakkline?

Slakkline er betegnelsen på en sport hvor man balanserer på en dynamisk (elastisk) line. En slakkline er i motsetning til stram line, et svært ustabilt underlag å balansere på. Dette gir en utfordring i forhold til balanse og kroppskontroll. Lina spennes opp mellom to faste sikringspunker, typisk trær med diameter over 10 cm.

Hvem passer slakkline for?

Slakkline er en super aktivitet for hele familien og blir fort populær blant både liten og stor. Slakkline er i tillegg veldig bra trening for balansen og kjernemuskulaturen.

Hva trenger jeg og hva tåler det?

Slakkline® Basic kit inneholder 10m line med alt du trenger for å komme igang, og er svært enkel å sette opp.
Festes mellom to trær eller liknende. Festene bør tåle et press på 3-400 kg når en voksen går på lina.
Du kan selv velge lengden på lina, alt ettersom avstanden mellom det du har å feste den i og hvilket nivå man er på. Jo mindre avstand, jo enklere er det :)

Slakklinen er 35mm bred og jekken gjør at du kan spenne opp lina på null-komma-svisj. Settet veier kun 1,7 kg og er perfekt til å ta med på tur, i parken eller på hytta.

Viste du at...?

Sporten oppsto i klatremiljøet , som en hyggelig aktivitet nede i basecampen. Til å begynne med brukte man klatreutstyr til å sette opp lina, men etterhvert har det kommet aktører på markedet som produserer spesiallaget utstyr for slakkline

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.