Platou Sport
MENU

PRISVINNENDE
Mono Air Houdi

Houdini Mono Air Houdi

Lett og slitesterk fleecejakke med hette for menn. Har en innovativ stoffkonstruksjon som forhindrer mikrofiberutslipp og er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre.
 • CircularCircular
 • RecycledRecycled
 • RecyclableRecyclable
 • BluesignBluesign

Hva gjør den spesiell?

Vinner av både ISPO Award Gold og OR Innovation Award, Mono Air Houdi er en innovasjon både når det gjelder ytelse og bærekraft. Mono Air-stoffet er spesielt designet for å bekjempe plastavfall. Den kaster 80% mindre mikrofibre sammenlignet med konvensjonell fleece og er laget av resirkulerte og resirkulerbare materialer. En fleece som både er anti-shedding og sirkulær er intet mindre enn banebrytende. Når du kjenner varmen på en kald skitur i baklandet, når du koser deg i løpet av en kaffepause under buldringen, bør du også føle komforten med å bidra til en verden uten avfall.

Hvordan virker det?

I en vanlig fleece blir de avskårne fibrene som skaper en uklar struktur utsatt og kan derfor skille seg fra plagget under vask eller når du bruker det. I Mono Air strikkes uendelige lange og høye fibre i små lommer mellom forsiden og ryggstoffet. Lommene fanger varm luft fra kroppen din for å skape isolasjon og samtidig beskytte de isolerende fibrene mot å rømme. Stoffets overflate er forsterket med en hard overflatebehandling. Resultatet er et glatt og sterkt stoff som holder deg varm og tåler år med hard bruk

Når skal jeg bruke den?

Mono Air Houdi for menn er et lett isolasjonsplagg for fire sesongbruk. Det lette, elastiske og slitesterke stoffet fungerer perfekt som et ytterlag eller som isolasjon under en skijakke eller vinterfrakk. Mono Air Houdi har blitt felttestet for skiturer, fjellklatring, alpintrekking og mange andre krevende opplevelser. Det strikkede stoffet tar den verste kanten av vinden, men er fortsatt veldig pustende. Den høye kragen, tettsittende hetten og tommelløkene skaper ekstra komfort og en følelse av å være skjermet. Mono Air Houdi er designet for å være så allsidig som mulig. Behandle det godt, så blir det en livslang følgesvenn.

SLIK VASKER DU OG BESKYTTER PLAGGET:

Når du vasker klær laget av syntetiske stoffer, blir bruken av en vaskepose enda viktigere: Det hindrer mikroplast i å komme inn i elver og hav.

 • Luft klærene i stedet for å vaske for å spare vann, energi og for å få plaggene til å vare lenger.
 • Bruk en vaskepose for å beskytte klærne dine og for å forhindre at fibre lekker. Når du rengjør posen og filteret i maskinen, må du tørke den av og kaste loen i søppelbøtta. Skyll aldri i vann siden vi ikke vil at fibrene skal havne i innsjøer eller hav.
 • Maskinvask, maks 40 ° C / 104 ° F.
 • Bruk milde miljøsertifiserte vaskemidler og sørg for å bruke riktig dose.
 • Unngå tøymykner. Foruten å være skadelig for miljøet vårt, har de en negativ innvirkning på klesytelsen, hovedsakelig fuktighetstransport og pusteevne.
 • Ikke tørk i tørketrommel. Dette utsetter både plagget og miljøet for unødvendig slitasje. De fleste polyesterplagg tørker uansett raskt.
 • Heng tørr.
 • Ikke stryk.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.