Platou Sport
MENU

TILBUD PÅ
POWER HOUDI!

Nå får du utvalgte modeller av Houdini sin Power Houdi til bare 1299,- i en kortere periode, eller så langt lageret rekker. Tilbudet gjelder kun i nettbutikken!

Power (Houdi) to the people!

En Houdiniklassiker gjennom mange år – elsket av alle fra fjellguider til gartnere til sykkelpendlere. Laget i Polartec Power Stretch Pro, et eksepsjonelt stoff med en glatt ytterside og en varm, fluffy innside. Like tøff som den er komfortabel.

Hva er det som gjør Power Houdi så unik? 

Houdinis designteam har aldri som mål å designe siste skrik. Målet er å aldri gå av moten. The Power Houdi har forblitt mer eller mindre uendret siden den ble lansert for 15 år siden. Den allsidige funksjonaliteten, tidløse estetikken og slitesterke kvaliteten gjør den til et av de plaggene som rett og slett ikke trenger å bli erstattet.

The Power Houdi er laget i Power Stretch Pro fra Polartec. Vi har aldri støtt på bedre fleece. Det er nesten umulig å ødelegge, men allikevel digg, varmt og komfortabelt. Bruk jakken under en skalljakke når du står på ski, ta den med når du skal klatre, eller bare bruk den som den er. Forlengede ermer med hull til tomlene holder hendene dine varme og den høye kragen og tettsittende hetten gir komfort i kaldt vær.

Vi har noen utvalgte modeller av Power Houdi på tilbudspris i nettbutikken. Tilbudene gjelder kun i nettbutikken (ikke ved klikk og hent), i en kort periode eller til vi går tom.

SE OGSÅ:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.