Platou Sport
MENU

NYHETEN HOKA RINCON 3

Dempet for lange dager. Lett nok til løpsdagen. Rincon har redefinert hvor mye demping vi trodde det var mulig å få til i en lettvektssko.

Det er også omdefinert hvor lett vi trodde en av våre polstrede sko muligens kan være. Med et helt nytt ultralett og responsivt HOKA-skum, pluss en raffinert overdel for forbedret ytelse, er den nyeste versjonen av Rincon en gamechanger - igjen.

Vi har lenge vært kjent for sitt ekstraordinære vekt-til-demping-forhold, men Rincon 3 tar det til et annet nivå: ikke bare har denne skoen unike HOKA pute og kjøreegenskaper, men det er en av de letteste skoene vi noensinne har laget.

Den er rett og slett rask, hvis det er det du ønsker den skal være.

Vær klar på startstreken med den letteste Rincon til nå. Opplev omdefinerte løpehastigheter og en ultralett følelse med helt nye HOKA ONE ONE Rincon 3.

Enten du leter etter joggesko for å lede deg gjennom enkle restitusjonsdager eller for å hjelpe deg med å knuse ditt personlige beste, gir Rincon 3 all ytelsen uten ekstra vekt.

Konstruert med en fjærlett mellomsåle for en energisk tur, signaturpute for lange treningsdager og en raffinert overdel for forbedret ytelse - du kan sette ditt perfekte tempo uten å ofre føttene til fortauet.

Rincon 3 er utstyrt for å gi deg en jevn glid gjennom bygatene og støtte deg med dine maratonmil, og er den letteste av våre løpesko. Omdesignet med en up-tempo silhuett for å håndtere intense hastigheter, og med ultimate pusteevne og rikelig demping, vil HOKA Rincon 3 støtte deg i komfort til ditt siste skritt.

Opplev en unik HOKA-tur og vær et skritt foran kampen for løpsdagen med løpeskoene dine.

Klar til å kjenne lysets hastighet med nye HOKA Rincon 3?

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.