Platou Sport
MENU

ENDELIG ER
NORTHERN PLAYGROUND
PÅ NETT!

«Vi var ofte for varme eller for kalde ute i den norske naturen. Til slutt var vi bare nødt til å lage noe som gjorde det enklere å leke i verdens fineste lekegrind. Så vi tok tak. Vi lærte oss å sy, ga gass og utviklet produktene vi lengtet etter.»

Northern Playground

Northern Playground er lekegrinda hvor alt starta: Norske fjell, skoger og hav. Det er der vi fant og fortsatt finner inspirasjon. Det er også en plass som minner oss om hvor sårbar naturen er og hvor viktig det er å ta vare på den.

Hva Northern Playground tror på

Ikke vent på andre hvis du ser noe som må endres. Ta tak, ta noen risikoer og gjør noe med det. Alt starter og slutter med vår egen oppførsel og våre egne holdninger. Det er opp til oss alle å endre omgivelsene til slik vi ønsker at verden skal se ut.

Northern Playground

For oss må to ting være på plass for å nyte naturen til det fulle.

1. Klær med fantastisk funksjonalitet og 2. Gjøre alt vi kan for å ta vare på naturen og menneskene. Ingen ting skjer hvis vi sitter og venter på hva andre gjør.

Første vinteren vi satt oss ned med symaskinen, var det versjoner av Zipbody og Ziplongs som ble utviklet. Med tiden har vi utviklet konseptet og skapt en egen kategori: Zipwear. Når vi i dag ser tilbake forstår vi at vi har utfordret den konvensjonelle måte å tenke bekledning på. Utfordre skal vi fortsette med, ikke bare med klærne vi utvikler men med alt vi gjør. Vi har blant annet pålagt oss selv en miljøskatt. Hver gang noen handler i nettbutikken sender vi penger til å plante trær i Ethiopia. Vår siste kolleksjon, The Organic Collection er et annet eksempel på hvordan vi ønsker å gjøre ting på vår måte.

De aller fleste produktene våre blir produsert i Litauen hos den annerkjente og svært miljøbevisste fabrikken Utenos. Høsten 2018 lanserte vi vårt første produkter produsert lokalt på Tøyen i Oslo.

MILJØ

Alle som konsumerer, og alle som produserer, vet at et produkt har en miljøeffekt. Det er vi i Northern Playground også klar over.

Vi - som alle andre produsenter - må innse at vi påvirker miljøet gjennom produksjon. Akkurat som du må innse at du som konsument påvirker på samme måten.

Vi har gjort en rekke tiltak for å minske vårt miljøavtrykk.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.