Platou Sport
MENU

Liggeunderlag fra Exped

Exped er en liten, innovativ sveitsisk produsent.  Hovedproduktene er telt, avanserte liggeunderlag, soveposer og fikst tilbehør. Både eiere og ansatte hos Exped er selv ivrige friluftsfolk som bruker sin kompetanse i produktutviklingen. Våre mest solgte liggeunderlag gjennom en årekke kommer fra Exped.

De oppblåsbare underlagene er fylt med dun eller fiber. Yttermaterialet er teksturert og honeycomb-vevd noe som gir en antiskli overflate. Hvert eneste Exped underlag er trykktestet i 48 timer før det forlater fabrikken.  Reparasjonssett er inkludert.  5 års garanti på materialer og arbeid. Men det viktigste av alt. De gir en overlegen komfort. Det finnes flere varianter. Tykke, tynne med dun eller syntet.

Sleeping system

I bransjen brukes tilnærmingen «sleeping system». Det handler om at man må ta hensyn til hvilken kombinasjon man velger av sovepose og liggeunderlag. Kort fortalt betyr dette at om man benytter seg av et litt tykkere og varmere liggeunderlag kan man tillate en «kaldere» sovepose for å opprettholde en komfortabel temperatur. Og velger man et tynnere liggerunderlag med større varmetap må dette kompenseres med en litt varmere sovepose. Vi vet at mange i dag velger et litt tykkere liggeunderlag for bedre liggekomfort. Her er Exped blant de beste i klassen.

Ekstrakit

Skal du toppe opplevelsen vet vi at en hodepute og en stol løfter komforten et par hakk… minst! Et stolsett beskytter matten mot smuss og rift, samtidig med at den enkelt gjør underlaget om til en kjempebehagelig stol. Med hodepute sover du minst like godt på tur som hjemme. Puten fylles med luft etter eget ønske. Det øvre laget er fylt med dun som gjør den myk, lun og komfortabel. Festehempe på hver side for å stroppe den fast til liggeunderlaget.

Tar friluftslivet til nye høyder!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.