Platou Sport
MENU

Vi er stolte av å annonsere K2 Wayback 96 som testvinner!

K2 Wayback 96 Testvinner i Fri Flyt september -18!

Wayback 96 er en helt ny lett toppturski fra K2, tiltenkt de som er ute etter det ekstra på turen ned igjen. Svingradien er økt i forhold til tidligere modell og er en ski som takler fart enda bedre.

Skiene er konstruert med en lett Paulownia trekjerne med Glassfiber og Carbon, og i tillegg er det lagt inn en Titanal plate for å sikre et godt kantgrep og god demping av underlaget.

Den lave vekten gjør skiene lette å gå med og enkle og føre i snøen, og bredden og svingradien gir litt ekstra stabilitet og flyt i nedkjøringen. Wayback 96 er en svingvillig ski som kjører bra selv i mykere snø, men har også sin fordel i partier med mer krevende underlag, dette takket være kombinasjonen av materialvalg, det tradisjonelle spennet og K2 sin bestandige fokus på kjøreegenskaper.

Rocker og Taper i framskiene gir enklere svinginnganger samtidig som det øker flyten litt i løsere snø. De som både kan og vil har her en toppturski som virkelig gir av seg selv.

Det er mye likhet fra en god bakke kjøreski og her kan du trykke på uten å være redd for at skiene gir seg.

Tupp og bakski har hull for feste av K2 sin ferdigkuttede Pomoca feller, som også er tenkt og kunne benytte til å lage skikjelke for redning

.Vektene på Wayback 96 er: 1330 g @ 170 cm, 1390 g @ 177 cm, 1470 g @ 184 cm

 

  • Toppturski med Carbon og Titanal på 1390 gram
  • Takler varierte forhold og er dempende mot underlaget
  • Lav vekt og god torsjonsstivhet
  • Godt kantgrep og økt stabilitet

PÅ LAGER - KJØP HER!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.