Platou Sport
MENU

JULEGAVETIPS FRA PLATOU NETTBUTIKK!

DE BESTE JULEGAVETIPSENE!

Årets julegave kjøper du på nett hos Platou Nettbutikk og her har vi snekret sammen en liten tipsguide for inspirasjon. Under finner du julegavetips til både han og henne og for å gjøre det litt mer oversiktlig for deg har vi delt inn i prisklasser for deg også. La deg bli inspirert av våre julegavetips!

Husk at du får gratis levering på din ordre om den er på 1300 kroner og oppover. Vi leverer varen fortløpende og selvfølgelig i god tid før jul. Bestill før 16. desember for å være sikker på levering i god tid før julaften.

Årets julehandel gjør du trygt og godt fra din egen sofa, mens du for eksempel nyter en varm kakao / julegløgg. På Platou Nettbutikk handler du uten å måtte tenke på 2-meters regel og munnbind, og uten tanke på trengsel i butikkene. Hvorfor ikke ha det litt ekstra koselig når du legger inn ordren på årets julegaver?

UNDER FINNER DU ETT UTDRAG. TRYKK DEG INN PÅ KATEGORIENE FOR Å FINNE FLERE TIPS!

Julegavetips til dame
Julegavetips til herre

Enten du er på jakt etter julegavetips til deg selv eller til andre så finner du inspirasjon på våre nettsider. Vi har laget denne guiden for å gi deg tips og inspirasjon til din julegavehandel. Besøk gjerne også våre butikker om du har spørsmål om produkter!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.