Platou Sport
MENU

THE Futurelight™ IS HERE!

Høyteknologiske Futurelight™ fra The North Face er endelig lansert!

The North Face har lansert Futurelight™, et nytt pustende og vanntett materiale, som de mener vil revolusjonere fremtiden for teknisk tekstil.

Produktet er utviklet ved bruk av en nanospinning-teknologi som danner porer i membranen på nanonivå. Dette slipper luft gjennom tekstilen, uten at det går på bekostning av den vanntette overflaten.

I løpet av de siste to årene er Futurelight™ tekstilet blitt testet av merkevarens globale team av utøvere. Utover utøvernes tester har varemerket jobbet med uavhengige tredjeparter som blant andre UL (Underwriters Laboratories), en verdenskjent organisasjon for sikkerhetssertifisering, for å tøye grensene til materialet. UL tester hovedsakelig vanntetthet for National Fire Protection Association (NFPA), en organisasjon som sertifiserer utstyr for brannvern, EMS og mot giftige kjemikalier.

TEKNOLOGIEN BAK:

For første gang noensinne har det blitt lagt luftgjennomtrengelighet til en vanntett membran. I motsetning til konvensjonelle membraner, lar nano-strukturen i FUTURELIGHT ™ -membranen luft passere gjennom for bedre lufting og pusteevne uten å ofre vanntetthet og holdbarhet.

Denne nye nano-fiberstrukturen har gjort det mulig for The North Face å lage deres mest lette, pustende membran til dags dato. Et ultratynt, smidig plagg som føles like behagelig og gir beskyttelsen som trengs mot elementene i de tøffeste miljøene.

Futurelight™ dame:

Futurelight™ herre:

Du kan også lese mer om Futurelight på The North Face sine nettsider: https://www.thenorthface.eu/en_fi/innovation/technologies/futurelight.html

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.