Platou Sport
MENU

NYHETER VÅR 2019
ARC'TERYX

NYHETER VÅREN 2019

Skapt for de verste forholdene i Canada, kommer merket Arc'Teryx med masse nytt til våren 2019.

Arc'teryx hører hjemme i villmarken i fjellene på Canadas vestkyst. Det er et selskap tuftet på lidenskap, ekstremt detaljfokus og nøyaktighet i både design og produksjon. Vi har våre egne unike produksjons- og designsentre på huset, slik at vi stadig kan utvikle oss og bygge produktene slik de skal bygges. Tidløs kvalitet, intuitiv design og enkelhet gir suveren ytelse i møte med ekstreme forhold.

Målet Arc’teryx har satt seg, er å skape utstyr som lar brukeren fokusere fullt og helt på det hun eller han driver med, uansett ytre forhold.

Enkle løsninger på komplekse utfordringer; dette er essensen av minimalisme og designfilosofi. Redusert værpåvirkning, strømlinjet bruk og effektiv bevegelse skaper en tidløs friluftsopplevelse.

God design er basert like mye på kunst som på vitenskap. Den er resultatet av instinkt, disiplin og oppdagelser. Arc’teryx har et ingeniørteam som er i stand til å skape verktøy. På fabrikken  kan vi ikke bare produsere varer, men også teste ideer og bygge prototyper.

Produkter som er så gode som det er mulig å lage dem, som fungerer i lang tid og overgår forventningene, det er kjernen i hva vi gjør og røttene til  selskapet – å skape det som ikke finnes ennå.

ARC'TERYX OG BÆREKRAFT

Vår langsiktige tenkning når det gjelder bærekraft gjennom produktfilosofi, ansvarlig produksjon og engasjement i lokalsamfunnet.

Holdbarhet og teknisk ytelse: Helt fra starten av har Arc'teryx-produktene vært basert på disse to prinsippene. Nå som såkalt «fast fashion» er i vekst og klesindustriens sosiale og miljømessige påvirkning stadig øker, satser vi videre på holdbart utstyr som leverer høy teknisk ytelse sesong etter sesong.

I tillegg til å være besatt av tanken på at produktene skal vare lenge, ser vi også på hvordan virksomheten vår påvirker miljøet og samfunnene vi er del av. Som en gruppe mennesker som har valgt friluftsliv som sin livsstil, har vi lenge vært svært opptatt av å opptre på en ansvarlig måte overfor miljøet og samfunnet. Å håndtere disse sakene på en fornuftig og virkningsfull måte i vår daglige drift er både en utfordring og en mulighet til å skape noe nytt og meningsfullt.

Fra materialvalg til produksjonssted og reparasjonstilbud – alt byr på muligheter til å definere våre standpunkt og kontinuerlig utvikle bedre måter å gjøre ting på. Vi skulle ønske vi hadde de perfekte løsningene. Ofte er det ikke slik, men vi jobber hardt for å bli bedre. Motivasjonen vår er å designe og bygge ikke bare produkter, men også en bedrift som tåler tidens tann og leverer høy ytelse i det lange løp.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.