Platou Sport
MENU
herre
favorite_borderLegg til favoritter

ArcTeryx ArcTeryx Thorium AR Hoody Men's Kingfisher herre

3 499,-
Varekode: 1662357
Hverdagsparkaen tatt til et høyere nivå. Ergonomisk passform.
Kun i nettbutikk

Lagerstatus: På lager

  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

Hverdagsparkaen tatt til et høyere nivå. Ergonomisk passform. kvalitetshåndverk og nøye utvalgte tekstiler tilfører moderne ytelse til idéen om pålitelig dunvarme.

Jakke med dun fra europeisk grågås. med fyllevne 750. gir et skikkelig mellomlag eller et plagg som kan brukes på egen hånd i kalde og tørre forhold. Strategisk plassering av syntetisk isolasjon og dun: Coreloft™ syntetisk isolasjon som holder på varmen når den er våt rundt hetten. mansjettene og underarmene — områder som ofte kommer i kontakt med fuktighet.

Europeisk gåsedun med fyllevne 750. fôrer kjernen og ermene der det er mest bruk for varme. Den syntetisk isolerte. tynne StormHood™-hetten beskytter hodet ditt mot storm. vind og alt annet vær. Coreloft™ holder seg varmt når det er vått.

Dun er høykvalitetsisolasjon som gir uovertruffen varme og komfort. Dette er et hverdagsplagg konstruert med omhu og øye for detaljer.

Coreloft™ 80 og 140 g/m² isolasjon. Europeisk gåsedun med dunspenst 750. Coreloft™ 140 gm/m² isolasjon. Arato™ 30 - 100 % nylon. Impregnering med DWR-finish (Durable Water Repellent) hjelper vanndråper bort fra tekstiloverflaten. Down Composite Mapping betyr strategisk plassering av syntetisk Coreloft™-isolasjon der det er fare for oppsamling av fuktighet.

Athletic fit / litt løstsittende passform som gir en slankere og mer kledelig profil. Isolert Storm Hood™. Glidelåsdragere med snor reduserer støy og er enkle å gripe. Glidelås i full lengde foran, med hakebeskyttelse og vindklaff. Elastiske mansjetter. REgulerbar trekksnor i jakkekanten. To håndlommer med glidelåser. Inkludert pakkpose.

Kundomtaler

ArcTeryx Thorium AR Hoody Men's Kingfisher herre

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.