Platou Sport
MENU

Vi smeller til med 50% avslag på ett utvalg av våre Sweet hjelmer! Tilbudet gjelder kun i nettbutikken, og så langt lageret rekker.

Vi tar forbehold om utsolgte varer. 

Sweet Protections visjon er å:

LAGE FØRSTEKLASSES BESKYTTELSESUTSTYR SOM INSPIRERER MENNESKER TIL Å TESTE GRENSENE SINE

Sweet Protection kombinerer bransjeledende innovasjon med det fineste håndverk for å skape de sikreste og mest avanserte hjelmene, kroppsbeskyttelsen og tekniske bekledningen som er få.

Sweet ønsker å inspirere alle utendørsentusiaster - fra World Cup alpinister til hobby-alpinisten som er ute med barna sine i helgene, og til alle i spekteret imellom - for å gi de tryggheten til å gå lenger og raskere. Hvis du ikke er i stand til å tøye dine egne grenser, gjør vi ikke jobben vår.

Sweet sin kjernefilosofi når det kommer til design - Sterkere, Lettere, Bedre - er en rød tråd i alle våre beslutninger. Vi strekker oss lenger og har utrolig høye forventninger til våre egne produkter, langt over bransjens sertifiseringer og standardtester.

Sweet Protection holder til i Norge og ble grunnlagt av en tett sammensveiset gruppe av skikjørere, alpinister, syklister og padlere som ønsket å lage de beste hjelmene og klærne som mulig. Vi lager selv utstyret vi bruker og står bak hvert eneste produkt. For oss finnes det ingen kompromisser. Vår lidenskap er din beskyttelse.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.