Platou Sport
MENU
Nyhet!
unisex
favorite_borderLegg til favoritter

Aclima Aclima Fleecewool Headover, Unisex (Grey Melange)

299,-
Varekode: 1620142
FleeceWool Headover er et allsidig plagg, det kan man bruke som skjerf, pannebånd, balaklava eller lue. Den er tykk, varm og god innerst mot huden. Den prisbelønte Aclima FleeceWool kolleksjonen er laget i Aclimas unike og selvutviklede fleece-stoff i 100% merinoull.
Kun på lager i butikk

Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

FleeceWool Headover er et allsidig plagg, det kan man bruke som skjerf, pannebånd, balaklava eller lue. Den er tykk, varm og god innerst mot huden. Den prisbelønte Aclima FleeceWool kolleksjonen er laget i Aclimas unike og selvutviklede fleece-stoff i 100% merinoull. Denne kolleskjonen beviser at fleece ikke nødvendigvis trenger å være laget av plast og avgi mikroplaster i havet. Ull er naturlig, nedbrytbart og ikke minst fornybart. Stoffet er laget av 19,5 mikron garn. Etter at metervaren er strikket er den også kuttet og børstet, noe som gjør stoffet isolerende, lett og veldig behagelig å ha på.
Når du vasker klær, husk å lukke alle glidelåser og vask med innsiden ut. Vask plaggene med liknende farger. Bruk ullprogram og vaskemiddel som er egnet for ull. Bruk riktig mengde vaskemiddel, plaggene blir ikke renere om du bruker mer! Et annet tips er å ikke fylle maskinen helt opp, men fyll kun halvfull maskin med tøy for å få det helt rent. Vask gjerne på lave temperaturer og strekk forsiktig i plaggene når de er våte. Så er det bare å henge de til tørk.
  • Ull er motstandsdyktig mot lukt så ofte kan du bare tørke og lufte produktet.
  • Ull absorberer svette og vanndamp, og isolerer godt også når det er vått.

Kundomtaler

Aclima Fleecewool Headover, Unisex (Grey Melange)

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.