Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Ledige stillinger hos Platou i Bergen

Platou er en spesialforretning for tur- og friluftsmennesker. Det mest sentrale ordet i vår forretingsdrift er kvalitet. Både menneskelig og materielt. Platou Sport er spesialist innen ski, fjellsport og kajakk. Platou skal være motstykke til de store varehusene og vi skal representere den kompetansegivende delen av sportsbransjen. Våre medarbeidere gjør den største forskjellen og er vår viktigste ressurs. Dette betyr at det er en forutsetning at du driver med aktivt friluftsliv. Dette forventer også våre kunder. Du må selvsagt like høyt tempo og omgåes andre spreke ansatte og kunder. Evnen til å kommunisere er viktig for du skal formidle kunnskap, informasjon, glede og entusiasme. Og gjerne god spenst- som de på bildet under. Om ikke du er på jakt etter jobb, så tips gjerne dine spreke venner.

Produktspesialist bekledning – heltid

Vi søker etter deg med helst erfaring fra detaljhandel, gjerne innen sport. Du bør ha kjennskap til flere produktområder innen friluftsliv, men særlig det som omhandler teknisk bekledning. Muligheter for ansvar for ulike produktkategorier. Primære arbeidsoppgaver vil være salg og kundeveiledning i butikk, men man må også påregne innkjøp- og administrative oppgaver. Du må regne med jobbing noen ettermiddager til kl 18 og annenhver lørdag. Du bør være over 20 år og se for deg en fremtid innen butikkfaget. Rapporterer til butikksjef.

Produktspesialist ski – heltid

Vi søker etter deg med helst erfaring fra detaljhandel, gjerne innen sport. Du bør ha kjennskap til flere produktområder innen friluftsliv, men særlig det som omhandler ski og skiutstyr. Muligheter for ansvar for ulike produktkategorier. Primære arbeidsoppgaver vil være salg og kundeveiledning i butikk, men man må også påregne innkjøp- og administrative oppgaver. Du må regne med jobbing noen ettermiddager til kl 18 og annenhver lørdag. Du bør være over 20 år og se for deg en fremtid innen butikkfaget. Rapporterer til butikksjef.

Produktspesialister – deltid

Erfaring fra detaljhandel er ikke en forutsetning, men du må se på deg selv som serviceinnstilt. Du må påregne en til to ettermiddager pr uke og lørdager. Det vil også bli litt ekstra jobbing i forbindelser med ferier. Primære arbeidsoppgaver vil være salg og kundeveiledning i butikk. Du bør være over 20 år og se for deg at du skal kunne jobbe hos oss noen år fremover, gjerne i forbindelse med studier.


Arbeidsted: Småstrandgaten 8. 5014 Bergen

Tiltredelse: Etter nærmere avtale

Send søknad til: fredrick@platousport.com Mrk: Deltid eller heltid
Søknadsfrist: Snarest. Aktuelle kandidater vil bli kalt inn fortløpende til intervju.


For spørsmål kontakt Fredrick Nygård Havre, butikksjef hos Platou Bergen. Mobil 906 04 953 epost: fredrick@platousport.com

Platou Sport er en av de eldste sportsforretningene i landet, etablert i Bergen i 1918. I dag har vi butikker i Bergen, Ålesund, Molde, Sandnes, Madla, Fjøsanger og på nett. Platou representerer den kompetansegivende delen av sportsbransjen. Vi omsetter for ca. 100 millioner og har i dag rundt 70 ansatte.
Oppdatert: 26. august

Bilde: Spenstige ansatte fra Platou – her på vei mot Bjørndalstindene

Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949