Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Her er du:
ArcTeryx
arcteryx-squamish-hoody-wms
Varenavn2:
Superlett og slitesterk hettejakke
Varebeskrivelse:
Superlett, komprimerbar hettejakke som er svært slitesterk. Jakken er vindavvisende og gir enkel og effektivt beskyttelse.
1199,-
 
Les mer
BlackDiamond
black-diamond-glidelite-mix-125-mm
Varenavn2:
Mohair Mix 125 mm
Varebeskrivelse:

Konstruert med tanke på pakkvolum, vekt og glide.  Består av 65% Mohair og 35% Nylon, noe som gir en bra balanse mellom feste og glide, og er som skapt for norske forhold. Nylonet gjør den slitesterk og at den klatrer bra, mens mohair gjør at den glir bra, samtidig som den er lettere og mer pakkbar i sekken.

Vennligst oppgi lengden på skiene i kommentarfeldtet ved bestilling.

1699,-
 
Les mer
Inov8
inov8-race-ultraquot;-270--wms-pink/berry/blue
Varenavn2:
Svært lett terrengløpesko kun 270 g
Varebeskrivelse:
Den nye lettere, racing versjon av løpet ultra " veier bare 270 g og bringer utøveren nærmere terrenget med sin redusert 4mm dråpe. Gir optimal demping og komfort over stier og fjell. En flatere yttersåle sikrer en stabil tur når trøtthet setter inn.
1535,-
 
Les mer
mountain-equipment-helium-800-w
Varenavn2:
Varmeste helium posen til jenter
Varebeskrivelse:
"Helium 800 Womens er fylt med 800 gram 725+ fillpower dunkvalitet med en 90/10 fyllratio. Kombinasjonen av god dunkvalitet og en sikker konstruksjon gjennom en blanding av skrå boxwall kammere og 30grams boxwall kammere, gjør denne posen lett, komprimerbar og veldig varm i forhold til vekt. Det første du kjenner når du prøver de nye Mountain Equipment posene er at alle detaljer er revidert. Ikke bare konstruksjonen, men alle innstramminger, låser og klaffer er mye mer funksjonelle. Noe som gjør posene enda mer komfortabel og lett å bruke. Man kan virkelig kjenne at ME har fått mer varme ut av posene i bruk. Dette reflekteres ikke altid av EN13537 testing, men man kjenner det ekstremt godt i bruk. Den nye passformen til jenter gir ekstra varme rundt fotende og en mer skreddersydd passform så posen skal ha mindre dødt luftrom rundt kroppen. Vår første test av denne posen var i ca. -16 til -18 C med to liggeunderlag. En Z-rest og et oppblåsbart ME 3,8cm. Posen virket varm og god selv i denne temperaturen. Man kan trygt bruke denne posen ned i -15 hvis man er litt turvant på vintern. Vekt: 1255 g Comfort Limit: -11 C Extreme: -30 C Good night sleep garanti: -15"
4999,-
 
Les mer
Norrøna
norrona-/29-cotton-logo-t-shirt-jr
Varenavn2:
Høykvalitets T-skjorte i 100% økologisk bomull
Varebeskrivelse:
Høykvalitets T-skjorte i 100% økologisk bomull for barn / junior, med ulike farger og trykk. Testet og godkjent under ekstreme påkjenninger, som å sykle i gaten, henge i skate-parken, spise mors vaffler og å gjøre seg klar til neste utgangspunkt for nye, fantastiske opplevelser i naturen.
199,-
 
Les mer
Oakley
oakley-holbrook-matte-fern
Varenavn2:
med glass i fargen Jade Iridium Polarized
Varebeskrivelse:
En tidløs klassiker med et komfortabelt lettvektsdesign. Plutonite® glass sørger for å filtrere bort hver eneste UV-stråle og gir dermed optimal beskyttelse av øynene. En brille med god holdbarhet som sitter komfortabelt på hodet hele dagen.
1630,-
 
Les mer
petzl-micro-traxion
Varenavn2:
Taljetrinse med innebygget tauklemme
Varebeskrivelse:
Liten og lett taljetrinse med innebygget tauklemme som er svært hendig i bruk. Til bruk ved kameratredning og heising. Vekt: 85g
790,-
 
Les mer
Suunto
suunto-ambit3-peak-sapphire-hr
Varenavn2:
GPS-klokke for sport og friluft
Varebeskrivelse:
GPS klokke med avansert frilufts og sportsfunksjoner, samt pulsmålingsalternativer. Smart trådløs mobilkobling med Iphone/Ipad. En kan lagre og dele sine aktiviteter med sosiale media.
5500,-
 
Les mer
vj-irock
Varenavn2:
Super lettvektsko fra VJ uten pigger
Varebeskrivelse:

Super lettvektsko fra VJ uten pigger.

Dette er en videreutvikling av Sticky skoen som kom i 2010.Dette er fortsatt en herlig og myk terrengsko, blitt ennå litt lettere og har et forbedret grep på vått underlag. I tillegg har den en viktig forsterkning inne i sålen som sikrer mot gjennomhulling av kvister man tråkker på.

 Vedlikehold er VIKTIG for å gi sko en lang levetid!:
 • Ta ut inner-sålen før du vasker dem og  for å sikre skikkelig tørking av skoene.
 • Vask skoene for hånd med en myk børste.
 • Bruk en mild såpe.
 • Bruk vanntemperatur under 30grader.
 • Tørk skoene på et sted som er passe varmt.  (30grader maks)
 • Ikke tørk dem i direkte sollys, på fliser med varmekabler, skotørker-hylle eller lignende. Det gir for sterk varme og skoene kan sprekke etterhvert. Bruk gjerne en DryZone skotørker for å sikre skånsom og rask tørk.

Vi anbefaler tørke skoene på badegulvet eller på annet gulv med varmekabler - MEN legg en komfyr-rist eller lignende under skoene så de ikke ligger rett på flisene - da blir det for varmt for skoene. Det viktigste med sko er vedlikehold og det at man lar skoene tørke skikkelig mellom hver gang man bruker dem. Er du veldig aktiv og trener flere ganger i uka, kan det faktisk lønne seg å ha to eller tre like par av favorittskoene og veksle på å bruke disse.  Da får skoene tørke mellom hver treningsøkt og de vil til sammen ha en utrolig mye lenger levetid enn det å slite ut ett og ett par.

 

1359,-
(1699,-)
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949