Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Crewsaver
crewsaver-cirrus-frontzip-drysuit
Varenavn2:
Behagelig tørrdrakt for helårspadling
Varebeskrivelse:
Crewsaver Cirrus Drysuit er en kraftig og god tørrdrakt med god bevegelse. Drakten har tapede sømmer og har veldig gode pusteegenskaper. Mansjettene i hals og håndledd er laget av neoprene og er dermed fleksible med hensyn til størrelse. Sete og knær er forsterket slik at slitestyrken er god og den har integrerte sokker i latex. Denne tørdrakten kan brukes til padling hele året, men på sommerens finere dager kan den nok bli litt varm.
  • Tapede sømmer.
  • Forsterkning i knær og sete.
  • Neopren i hals og håndledd.
  • Latex sokker integrert.
  • Justerbare innvendige seler.
  • Solid glidelås i front.
  • W/P: 10,000mm; MVP: 5,000g/m2/24hrs.
3999,-
 
Les mer
Yak
yak-pursuit-cag
Varenavn2:
Vanntett og pustende padlejakke med hette
Varebeskrivelse:

Vanntett og pustende padlejakke med hette, laget i 2,5 lags RipStop Nylon. Alle sømmer er tapet og passformen er tilpasset padlestillingen. Artikulerte ermer som er sydd i 3-veis konstruksjon for minimal motstand i stoffet og med sømløse underermer. Justerbart liv i Neoprene, justerbar hette med PU som er lett å pakke bort, og justerbare mansjetter i PU med storm flaps. Stor lomme i front med vanntett glidelås, innvendig drenering og nøkkelring.

2399,-
 
Les mer
Yak
yak-strobe-cag
Varenavn2:
Vanntett og pustende padlejakke med RipStop
Varebeskrivelse:

Vanntett og pustende padlejakke laget i 2,5 lags RipStop Nylon. Alle sømmer er tapet og passformen er tilpasset padlestillingen med artikulerte ermer. Justerbart liv i Neoprene og justerbare mansjetter i PU med storm flaps. Stor lomme i front med vanntett glidelås, innvendig drenering og nøkkelring.

1399,-
 
Les mer
Yak
yak-titan-drysuit
Varenavn2:
Helårs padledress i høy kvalitet
Varebeskrivelse:

Helårs padledress i høy kvalitet. Dressen har inngang i rygg med tørrglidelås og storm flap, den er 100% vanntett og pustende, og alle sømmer er tapet. Livet er fullt justerbart med Neoprene og borrelås og drakten har Latex mansjetter som er belagt med "Glideskin Neoprene". Brystlomme med indre drenering og vanntett seksjon. Latex sokker.

5499,-
 
Les mer
Yak
yak-zipped-long-john
Varenavn2:
Padlebukser hed høyt liv i 3mm neoprene
Varebeskrivelse:

Padlebukser hed høyt liv i 3mm neoprene med "flatlock" sømmer. Ingen ubehagelige sømmer som skaper friksjon/irritasjon med andre ord. Buksene har ekstra belegg på knær og bakside for økt slitestyrke og overdelen er laget i 1,5mm neoprene for bedre komfort.

1199,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949