Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Alle Platou butikkene kan hjelpe deg med enkel prepp og vedlikehold av såvel snowboard som nordiske og alpine ski. Vi kan også hjelpe deg med utstyr som er skadet, enten det er større sår i sålen eller delamineringer. Har du problemer med en binding eller støvler er det også en stor sjanse for at vi kan hjelpe deg å løse utfordringen.

Platou Fjøsanger
På Platou Fjøsanger har vi også et komplett skiverksted som er i full drift i sesongen. Her har vi en egen mann som jobber fulltid med sliping og skimontering.  I år vil vi ha to slipemaskiner fra Wintersteiger. En for langrenn, med mykere stein og smalere diamant, og en for alpinski. Sistnevnte er nyinnkjøpt i 2011 og tilhører racinglinjen til Wintersteiger. Dette er en avansert maskin til nærmere en halv million som leverer jevn og presis struktur.
 
 
Platou Bergen
Vi tar imot ski på Platou Bergen. Alt arbeid utføres på Platou Fjøsanger, så dersom tid er en knapphet er det best å levere/plukke opp på der, men du kan selvsagt velge hvor du ønsker å plukke skiene opp når de er ferdig
 
 
Platou Sandnes
Platou Sandnes har et komplett skiverksted som er i full drift i sesongen. Her kan du levere inn alpine ski, nordiske ski og snowboard for voks, slip og annet vedlikehold.
 
 
Platou Madla
Platou Madla tar imot ski og snowboard for voks, slip og annet vedlikehold. Utstyret kjøres til verkstedet på Platou Sandnes. Du kan selvsagt velge hvor du ønsker å plukke skiene opp når de er ferdig. Ettersom alt arbeid utføres på Platou Sandnes vil det være raskere å levere/plukke opp på der dersom tid er en knapphet.
 
 
Platou Ålesund
Platou Ålesund har et enkelt verksted uten maskiner, men vokser og sliper kanter manuelt.
 
 
Platou Molde
Platou Molde har et enkelt verksted uten maskiner, men vokser og sliper kanter manuelt.
 
 
 
 
 
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949