Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Her er du:
Våre kunder anbefaler:
skipeg
Varenavn2:
Genialt oppheng for ett par ski med staver.
Varebeskrivelse:
Genialt oppheng for ett par ski med staver. Er du lei av ski og staver som slenger rundt i boden eller garasjen og tar opp unødvendig mye plass? Her er løsningen, like enkelt som det er genialt. Organiser ski og staver på vegg med den største enkelthet.
99,-
 
Les mer
alt06
the-douchebag-20
Varenavn2:
Genial skibag som passer både ski og snowboard.
Varebeskrivelse:

Den smarte måten å reise med ski og snowboardutstyret ditt.

Douchebag 2.0 er utviklet som et samarbeid mellom skikjørere, snowboardere, surfere, designere, ingeniører og bagasjesjauere i tillegg til miljøer ved produktdesign og entreprenørskap på NTNU, og er et resultat av lidenskap og smarte løsninger.  Douchebagens lengdejusteringssystem er satt sammen av to festebånd på oversiden og to på undersiden sammen med vår unike låsespenne. Bagen kan justeres til akkurat den lengden du trenger for utstyret du reiser med, og gir en perfekt passform slik at bagen er avstivet i lengderetningen for trygg og komfortabel transport. Endelig kan glemme bøyde skibager som subber langs bakken. PCT Patent Pending.

Hadde det ikke vært bra hvis bagen din ikke tok opp hele boden eller all gulvplassen på hotellrommet? Lengdejusteringssystemet gjør også bagen 100% komprimerbar slik at Douchebagen er den mest plasseffektive bagen når den ikke er i bruk. PCT Patent Pending. Behovet for å gjøre konstruksjonen så lett som mulig ble enda tydeligere da flere flyselskaper senket maks tillatt vekt på skiutstyr i 2011. Derfor har vi utvklet et nytt og lettvekts beskyttelsessystem, slik at Douchebagen bare veier 3,4 kg. PCT Patent Pending

Ribbekonstruksjonen er satt sammen av en brettbar, tre-stegs ribbestruktur som er implementert i bunn og sideveggene på Douchebagen. Totalt 19 ABS-ribber sammen med nøye utvalgte, holdbare materialer gjør Douchebagen til den mest beskyttende ski- og snowboardbagen på markedet. PCT Patent Pending. Skulderbæresystemet er en justerbar stropp som kan festes til håndtaket foran på bagen eller på sideveggen. Dette gjør transporten enklere ved at du kan taue bagen bak deg mens hendene er frigjort for det andre gjøremål.

Hookup systemet integrerer Huggeren med Douchebagen slik at produktene blir til en, enkelt enhet. Systemet er plassert rett over hjulene på Douchebagen slik at vekten i Huggeren ikke får noe dreiemoment, og enheten føles lett som en fjær selv om Huggeren er full av utstyr.

 

1999,-
 
Les mer
dmm-aero-quickdraw-12-cm
Varenavn2:
Solid og enkel slynge
Varebeskrivelse:
Solid og enkel slynge. Aero kombinerer brukervennlighet med styrke og sikkerhet og er derfor en favoritt blant mange.
189,-
 
Les mer
feltreir---komplett
Varenavn2:
Helt genialt og komplett overattingssystem
Varebeskrivelse:

Et Feltreir er et helt genialt og komplett overnattingssystem. Utgangspunktet er en stor hengekøye i fallskjerm-nylon (super-lett, pustende og sterk) som er sydd sammen med triple sømmer av marin tråd som ikke råtner. Hengekøyen er garantert dimensjonert for inntil 180kg. Feltreiret kommer komplett med en egen pakkepose med kompresjonsreim som er sydd fast i hengekøyen, og totalvekten er 2 kg.

For enkelt å henge opp køyen i trær o.l. medfølger noen meget smarte og patenterte festeremmer med løkker, som man fester hengekøyen til med karabinkroker. Det medfølgende myggnettet holder selv de minste plageåndene ute. Nettet henger også godt under køya, slik at insekter ikke klarer å stikke gjennom køyen. For beskyttelse mot nedbør, sol og vind, følger det med et tak/dekke som skjermer deg og utstyret ditt. Taket er laget av høykvalitets rip-stop nylon som også er vanntett. I pakken får du også med Easton teltplugger i aluminium.

Feltreiret er svært enkelt å montere, og gir et raskt og komfortabelt ly for natten.

Fordeler:

  • Behagelig – ingen røtter i ryggen.
  • Tørt – både mot regn, bakkefukt og kondens.
  • Luftig – ikke drivhuseffekt når sola står opp.
  • Utsikt – men fritt for insekter.
  • Enkelt – både å sette opp og ta med.
  • Ikke behov for liggeunderlag (anbefales ved sterk kulde).
2199,-
 
Les mer
alt06
aclima-designwool-marius-crew-neck-men
Varenavn2:
Høykvalitets undertøysserie i flott design
Varebeskrivelse:
Høykvalitets undertøysserie som har de samme gode funskjonene og kvalitetene som resten av Aclima serien, men nå i flott norsk design. DesignWool er strikket i 100 % kløfri, fin merinoull.
999,-
 
Les mer
alt06
arcteryx-rho-ltw-beanie---ruby-sunrise
Varenavn2:
Tettsittende ullue
Varebeskrivelse:
Tettsittende lue i merinoull og elastan.
199,-
 
Les mer
dmm-phantom-5-pieces---colour-pack
Varenavn2:
Ultralett karabinsett
Varebeskrivelse:
"Ultralett karabinsett som likevel tåler ekstremt mye. DMMs ""I Beam"" konstruksjon gir en sterk og lett karabin."
549,-
 
Les mer
alt06
fjällräven-red-fox-sweater 
Varenavn2:
Myk ullgenser
Varebeskrivelse:
Red Fox Genser fra Fjellreven er en varm genser i myk ull. Høy, ribbestrikket krage med kort glidelås og ribbestrikk nederst på genseren og rundt ermene. Fjellreven-logo på brystet. 100% ull.
1299,-
 
Les mer
alt06
mons-royale-racer-back-tank-wms
Varenavn2:
Kul singlet i merinoull
Varebeskrivelse:
Racer Tank er perfekt som innerste lag. Bruk den under en Mons langermet eller alene gjennom sommeren.
449,-
 
Les mer
alt06
osprey-talon-18-m---avatar-blue
Varenavn2:
En bestselger!
Varebeskrivelse:
"Ikonisk er ofte det order som folk bruker når de beskriver Talon serien. Og dette er noe som vi tar som et kompliment.Når det kommer til et oppdrag som krever mye energi, så vil Talon 18 ikke skuffe. Den er designet til å sitte på ryggen akkurat som en apekatt. Den kommer med et AirSpace" ryggpanel,""die-cut"" hoftebelte og skulderremmer som sørger for at lasten er under kontroll , samtidig som den gir nok med ventilasjon. De små lommene på hoftebeltet er et ideel sted for å plassere en telefon,GPS,energibar osv. På topplokket er det en litem lomme hvor du kan plassere mindre ting som lommebok eller nøkkler.Med en enkel spenne for å lukke sekken, betyr at den gir rask tilgang og komprimering fra toppen av ryggsekken. Komprimeringsremmene på siden er designet slik at de kan plasseres enten under eller over de elastiske mesh side lommene. Talon kommer også med en ekstern lomme som er utviklet for en rask tilgang til et drikkesystem. Har du behov for å ha frie hender? Ja,da er det bare å ta i bruk vårt unike Stow on the Go" system,dette er utviklet slik at du ikke trenger å stoppe for å feste stavene, du fester de enkelt og raskt mens du er i bevegelse.Og en hjelm kan du feste sikkert med Osprey Lidlock". Ikke nok med det med de grafiske refleks detaljene sørger for at du er synlig for andre når det er dårlig med sikt. Ikonisk? Ja det stemmer det."
850,-
 
Les mer
alt06
patagonia-r1-hoody-m
Varenavn2:
En optimal mellomlags fleece med hette
Varebeskrivelse:
En optimal mellomlags fleece med hette. Regulator® materialet gjør at fleecen fremstår som svært stretchy og komfortabel, med høy pusteevne og slitestyrke.
1299,-
 
Les mer
sweet-protection-rambler
Varenavn2:
Praktisk hjelm for parkkjøring
Varebeskrivelse:

Praktisk hjelm som passer særlig godt til parkkjøring. Hjelmen har justerbar passform, sitter komfortabelt på hodet og har god ventilering. Hjelmen er svært pålitetlig, og kommer i år med en ekstra kant foran som sørger for ekstra styrke og snøbrille støtte.

STØRRELSER:

S / M (53-56 cm)
M / L (56-59 cm)
L / XL (59-61 cm)

VEKT: 550g

SERTIFISERING: CE EN 1077 CLASS B

1300,-
 
Les mer
alt06
swix-carbon-jakke-men
Varenavn2:
Tynn og svært lett treningsjakke
Varebeskrivelse:

Tynn og svært lett treningsjakke for helårsbruk. Dette er en 3-lags jakke som sitter tett på kroppen og gir god bevegelighet.

•Fasongsydde ermer for økt bevegelighet.                                                       
• Stretch partier på rygg og under ermer for bedrebevegelighet og pustende egenskaper.                                                           
• Innstrammingsmulighet med strikk på nedre kant.                                                              
• Refleksbånd for synlighet i mørket.        
• Vind- og vannbestandig.

1799,-
 
Les mer
alt06
swix-carbon-tbs/-advanced-composite
Varenavn2:
Sterk og praktisk langrennsstav
Varebeskrivelse:
"Utformet med det patenterte Swix Triac® Basket System (TBS) som gjør det mulig å bytte trinse ute i felten i løpet av noen få sekunder. Denne ekstra sterke staven er utstyrt med den velprøvde 97 trinsen, men i en TBS versjon, spesielt utviklet for Swix Carbon! Staven kommer i tillegg med PCU håndtak med korkfylt PU i grepsonen og Pro Fit 2 stropp i neopren og nylon. Diameter & lengder: håndtak 16 mm, trinse 10 mm. Bruksområder: Preparerte løyper, konkurranser klassisk skøyting."
700,-
 
Les mer
alt06
swix-norway-hat---red
Varenavn2:
Varm og fin lue i akryl/ullmiks
Varebeskrivelse:

Varm og fin lue i akryl/ullmiks med stilig design.

• 70% akryl, 30% ull.
• Innvendig fôr av Polycolon.

349,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949