Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Publisert: 21.03.2012

Påskesalget starter tirsdag klokken 10.. både hos Platoubutikken i Sentrum og på Fjøsanger! Dette betyr kvalitetsprodukter til reduserte priser. Vi har mengder av ski med tilhørende produkter og bekledning i alle varianter. Vår prisminister har vært ekstra liberal denne gang. Avdelingene skal omgjøres og lagrene må tømmes. Denne oversikten gir bare noen smakebiter. Klikk HER for å se dem på nettsidene våre.

PS! Og for dere som er i tvil - her vestpå kan vi fortsatt glede oss over mye snø i høyden. Trenger du hjelp til å klargjøre skiene til Påsken, eller kanskje til Skarverennet, finner du verksteds og prisinformasjon HER.

 
          
NB! Vi har også 50% rabatt på resten av Sweet hjelmene, men her er det litt utplukket på farger og størrelser.
 
 
 
 
Sweet Trooper HC
Trooper HC er laget av de aller beste matrialer tilgjengelig. Utstrakt bruk av karbonfibre i skallet øker styrken og reduserer vekten. Hjelmen har det nye justeringssystemet til Sweet, "Occigrip", og har en behagelig passform med Coolmax® liner. Lav vekt og lite volum er perfekt sammensatt i vår bestselgende hjelm. Nå får du den til halv pris!
 

Størrelser

Medium/Large (56-59 cm)
Large/X-Large (59-61 cm)
 
Nå 999,-
 
 
 Black Diamond Punisher Glove
 
Tekniske hansker med veldig god passform. Passer for klatring så vel som ski. BDry inlegg holder hansken vanntett, mens ytterstoffet i schoeller Dynamic tåler tøff slitasje uten å ofre bevegelighet. Pittards Armortan lær i grepet gir godt grep og god slitestyrke.
 
399,-
 
 


 
 
 
Norrøna Røldal Gore-Tex Perf. Shell Insulated Jacket
Varm, myk og vanntett frikjøringsjakke med urban design som også passer utmerket til hverdags. Jakken har lang skjæring, og et lett børstet ytterstoff som gjør at den både ser og kjennes annerledes ut. Med 2-lags GORE-TEX® Performance Shell med 60 gr/m2 kompakt isolasjon er den værbeskyttende og varm. Produktet har alle nødvendige detaljer til frikjøring, som lufting, avtakbar hette, snølås, håndgamasjer og gogglewipe.
 
2999,-

 
 
 
 
Scarpas T2 ECO
Scarpas T2 ECO er en fantastisk 75mm støvel for toppturer og frikjøring med løs hæl. Skoen har gode gåegenskaper og god støtte, kombinert med lav vekt. 75 mm. Høy pløse og høyt bakstykke gir optimal kraftoverføring og god støtte. Ski/walk mekanisme er svært enkel å betjene, og gir valg mellom full bevegelsesfrihet eller avstiving av skaftet på enten 16 eller 19 graders forovervinkling. Kompatibel med både 3-pin bindinger og wire-/vidjebindinger.
 
2999,-
 

Rottefella Cobra R8
Cobra R8 er først og fremst kjørebindingen for 75 mm støvler. Et solid bindingshus med stor støtteflate under foten og hælen for full kontroll under alle forhold. Før 1799,-
Nå 999,- 
 
 
Black Diamond feller
Black Diamond GlideLite Mohair er Black Diamonds fineste feller og er laget av 65% mohair og 35% syntetfiber. Konstruksjonen gir lavere vekt og bedre glid med samme feste.

1399,-

 
 
 
 
 
 
Åsnes Amundsen m/binding
Amundsen er skiene for lange fjellturer. En lengdestiv ski med hel stålkant som fint tåler stor oppakning eller å trekke pulk. Skien har en markert smørelomme og integrert festelås for kortfell. Leveres med Rottefella BC Auto. (100,- tillegg for BC Manuell)
 
2299,-
 
 
 
Fischer Superlight m/Rottefella Exercise
Fischer Superlight har satt standarden for markaski de seneste årene. Skiene har "AirCore" kjerne som i racingskiene, allround racingbelegg med Race Finish universal steinslip, sidekantforsterkninger, profilert midtrand og profilert overflate. Superlight er markaskienes mest positivt omtalte skimodell de siste vintrene. La skimodellen hjelpe deg til at du føler deg som en enda bedre skiløper, ihvertfall hjelper Superlight deg til å få et sikkert feste og god gli. Skiene er også lette å svinge med og lettere enn tidligere skikonstruksjoner.
 
1999,-


 
 
Swix ProX Jakke
Teknisk 3-lags tettsittende jakke med fireveis stretch i rygg og side. Jakken egner seg meget godt til turrenn, trening og oppvarming til konkurranser. Den er vind og vannbestandig med vanntette glidelåser og har formsydde ermer for bedre bevegelighet.
Dette er toppmodellen til Swix og vi selger den til halv pris fra veiledende. Finnes både i herre og dame modell og bare i butikken i Sentrum.
 
NB! Begrenset antall og assorterte farger/størrelser
 
Nå 1499,-

 
 
Swix ProX Bukse
Teknisk 3-lags tettsittende bukse med stretch på baken, bakside lår og legger. Formsydde knær for optimal bevegelighet og glidelås i siden fra låret og ned. Strikk i livet med knytting og strikk med silikonbelegg på nedre kant ben. Buksen er vind og vannbestandig. Dette er toppmodellen til Swix og vi selger den til halv pris fra veiledende. Finnes både i herre og dame modell og bare i butikken i Sentrum.
 
NB! Begrenset antall og assorterte farger/størrelser
 
Nå 999,-

 
 
 
 
 
Marker Griffon 13
Griffon er spesialbindingen til freeride og jibbing. Bindingen har lav vekt, veldig god stabilitet og presisjon og sentrert svingvekt. I år har Griffon også fått høydejusterbar frontbinding 110mm skistopper.
Før 2499,-

Nå 1299,-
 
 
Fischer CRS Skate m/Rottefella Exercise Skate
Rimelige skøyteski med AirCorekjerne og mål som RCS- og SCS-skiene. Skiene har også steinslipt racingbelegg og forsterkede sidekanter som gir god gli og lang levetid. Vi får inn et parti med CRS på Onsdag som har mindre kosmetiske feil, noe som gjør at vi kan selge dem spesielt rimelig.
 
1899,-
 

 
 
 
 
Platou Fjellskistav
Fjellskistaven for deg som ikke har behov for teleskopisk lengderegulering. Lærhåndtak og lærkrysstrinse med god bæreflate. Sterkt, konisk rør i 7075 aluminium.
 
299,-
 
 
Swix Horizon Jakke
En klassisk anorakk i super lett polyamidkvalitet med fantastiske pusteegenskaper og vindbestandighet. Swix har lansert en spennende ny produktgruppe rettet mot markatraveren og turentusiasten. Jakken har toveis glidelås for ekstra ventilasjon under armene, samt full side glidelås for lettere av/påtagning. Fasongsydde ermer, lekre sømdetaljer og innstrammingsmulighet på mansjetter. Jakken har også to praktiske stikklommer, samt praktisk kartlomme med klaff på brystet. Beskyttende hette med innstrammingsmuligheter som også kan rulles sammen og festes ned med trykknapp. Kommer i herre/dame og i flere farger.
Før 1299,-
 
Nå 799,-


Ortovox Orange 2 Spade
En skikkelig snøspade bør være obligatorisk sikkerhetsutstyr i vinterfjellet. Ortovoxspaden har avtakbart og teleskopisk skaft. Bladet er i Lexan™ (et ultrasterkt polycarbonat). Det slipper snøen greit og reduserer vekten. Lett kurving gjør spaden effektiv ved graving av snøhuler. Skaftelengde uten blad: 48 cm. Minste lengde med bladet festet: 66 cm. Maks lengde med bladet festet: 91 cm. 680 g.
 
299,- 
   
 
 
Black Diamond Traverse Pole
Testvinner i Fri Flyt. ”Mest for pengene”!
 
Rimelig og lett teleskopstav i aluminium med FlickLock-mekanisme som gjør at låsen sitter godt i alle temperaturer. Du kan enkelt justere låsen med hansker. Leveres med BD ¾ trinse. Puddertrinse kan kjøpes som ekstrautstyr.
 
549,-
 
   

 
 
Houdini Power Houdi - Dame
Houdini Power Houdi er en fleecegenser du fort blir glad i. Genseren er laget i Polartec® med Power Stretch®, og har høy slitestyrke. Hetten er lun og god og har justering. Perfekt som lett isolasjon nå fremover våren eller som en lun genser på sene sommerkvelder. Bare i butikken i Sentrum.
 
899,-
 
 
 
 
 
Osprey Karve 16
Ny skisekk fra Osprey på 16 liter som er fin til heisnære eller kortere toppturer. Sekken har egne rom til spade og goggels, samt feste for snowboard og diagonalfeste for ski. Osprey Karve kan også komprimeres med enkle grep dersom sekken ikke er helt pakket. Hoftebeltet er avtagbart og den har isolert tilførsel til drikkesystemet.
 
Vekten er 930 gram (S/M)
 
649,-
 


Fischer E99 Crown m/BC binding
Fischer E99 Crown er en smørefri klassisk fjellski for dem som liker å tråkke sine egne spor, men som også trenger å kunne gå der det er sporsatt. En stabil ski med hel stålkant, montert med BC Auto / BC Manuell.
 
2199,-/ 2299,-
  
 
 
 
 
The North Face Mountain Guide Mitt
Vanntette og varme skivotter fra The North Face. Mountain Guide Mitt har en tykk fleeceliner, et robust grep i skinn og Gore-Tex® membran. Alpinvottene fra the North Face er utviklet for deg som jobber eller er ute lenge i kaldt vær.
Før 1499,-
 
Nå 749,-


 
 
 
 
 
Conte Fleece Polo
Fantastisk myk og deilig fleece polo til dame i assorterte farger fra Conte De Florence.
Før 399,-
 
Nå 199,-


Cebe Crux
Hjelmkompatibel damemodell.
Før 1099,-
 
Nå 549 ,-
 
 
 
 
 
Norrøna Lofoten Warm 1 fleece
Mellomtynn teknisk fleece fra Norrøna som gir god varmeisolering i forhold til den lave vekten. Den høye kragen gir ekstra varme og komfort, og integrerte håndgamasjer beskytter hendene.
Før 899,-
 
Nå 539,-
 
Cebe Eco
Hjelmkompatibel barnebrille med gult glass.
Før 399,-
 
Nå 199,-
 
 
 
 
 
 
Cebe Fenix 
Hjelmkompatibel brille som kommer i tre forskjellige rammefarger. Før 1499,-
 
Nå 749,-


 
 
Avatar Administrator sa den 14.05.2012 15:50:12  Anbefal dette innlegget

0

Anbefalinger

Ja, vi har denne:)

Hei, Gunhild. Vi har denne jakken i large/Grønn til dame. Den ligger ikke i nettbutikken, men hvis du vil ha den kan jeg sende deg en direktelink til betaling:) Mvh. Platou Sport
Vil du varsle moderator om dette innlegget?

Vil du slette dette innlegget?

Avatar Einar sa den 14.05.2012 15:10:04  Anbefal dette innlegget

0

Anbefalinger

Ja:)

gunhild: "har dere denne inne til den prisen som står oppgit 2990,- Norrøna Røldal Gore-Tex Perf. Shell Insulated Jacket i str. L (dame) "
Hei Gunhild, Vi har faktisk en igjen i Large:) Den ligger ikke i nettbutikken, men hvis du vil ha den kan jeg sende deg en direktelink:)
Vil du varsle moderator om dette innlegget?

Vil du slette dette innlegget?

Avatar gunhild sa den 13.05.2012 17:57:14  Anbefal dette innlegget

0

Anbefalinger

Norrøna Røldal Gore-Tex Perf. Shell Insulated Jacket

har dere denne inne til den prisen som står oppgit 2990,- Norrøna Røldal Gore-Tex Perf. Shell Insulated Jacket i str. L (dame)
Vil du varsle moderator om dette innlegget?

Vil du slette dette innlegget?

Nytt innlegg

Navn
Epost
(En e-post vil bli sendt til oppgitt adresse for verifisering)
Overskrift
Innhold
 Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949