Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Publisert: 17.04.2012
Direkte import og sterk kronekurs gir muligheter hos Platou Sandnes og Platou Madla. Nå ankommer årets første container fra Current Designs med tur- og havkajakker “made in USA”. Vi gjentar suksessen fra ifjor med et realt containersalg.

Salget starter i morgen , torsdag 19. april,  kl 10 .

Fra i morgen og fram til lørdag starter vi padlesesongen med kick-off priser direkte fra container. Dette betyr at vi reduserer prisen med kr 2000.- fra vår allerede gode Platoupris. Redusert lagerhold og mindre håndtering gir lavere pris for deg og oss. Current Designs leverer hi-tech, rotostøpte kajakker i super kvalitet.  Vi har også gode priser på tilbehør som padlevest, spruttrekk, årer og sikkerhetspakker. Benytt også anledningen til å melde deg på ett av våre padlekurs. Under kan du lese om kajakkene...

Grip muligheten... 

 

 
 
 
CURRENT DESIGNS SIROCCO GT
En real og robust allrounder designet av den britiske havpadlingslegenden Derek Hutchinson. Best egnet for padlere over 70 kg. Maks last (padler + utstyr) er 170 kg. Vi selger ofte denne kajakken til padlere som har lyst å leke med bølgene i tillegg til turpadlingen. I beste engelske kajakktradisjon leveres Sirocco med senkekjøl. Fullt rigget for ekspedisjoner. Tre skott. Lengde: 513 cm. Bredde: 59,7 cm. Vekt: 27 kg.

10990,-
 
 
 
 
CURRENT DESIGNS SQUALL GTS
I år er designet oppdatert. Kajakken er blitt raskere p.g.a. lengre effektiv vannlinje. I tillegg er det litt mer rom i cockpit (keyholde). Ellers er Squall en nedskalert versjon av Storm GT som passer best for padlere med kroppsvekt mellom 50 og 90 kg. Maks last (padler + utstyr) er imidlertid på hele 155 kg. Squall GTS passer for deg som vil ha en kroppsnær kajakk med med lynkjapp respons. Skrogets V-fasong gir en følsom kajakk kombinert med en trygghets-feeling når du legger den over på siden. Lengde 485 cm. Bredde 55,8 cm. Vekt: 24,75 kg.
10990,-
 
 
 
 
 
CURRENT DESIGNS STORM GT
Dette en superrobust kajakk som er perfeksjonert og redesignet gjennom en årrekke. Den gir år-etter-år med vedlikeholdsfri padling. Passer best for padlere fra 70 kg og oppover. Maks last (padler + utstyr) er 180 kg. Storm GT er komplett utstyrt for ekspedisjoner og lange turer. Sammenligner du Storm GT med andre tilsvarende rotostøpte kajakker, vil du se at finish og detaljer er overbevisende. Legg spesielt merke til lukene. Betjeningsvennlige, smarte og tette. Når du setter deg i en Storm GT vil du umiddelbart finne deg til rette. Den er stabil og sjødyktig med en fin balanse mellom primær- og sekundærstabilitet. Storm GT er ofte blitt brukt på lange og krevende ekspedisjoner. Polyethylene-skroget balanserer krav om styrke, stivhet og slagfasthet. Lengde 518 cm. Bredde 61 cm. Vekt: 29 kg.
10990,-
 
 
HASLE EXCURSION 520
Hasle Excursion 520 kajakk er den nyeste modellen til Hasle. Detaljløsninger vitner om lang erfaring innen rotasjonstøping, samtidig som det funksjonelle ved en havkajakk er ivaretatt på best mulige måte. Det er lagt stor vekt på god sittecomfort på HASLE-Excursion. Med enkle grep kan man stille fotbrett og sete frem og tilbake, uten å være avhengig av å etterjustere rorlinene og stramme opp disse. Hasle Excursion 520 er spesielt tilpasset lange personer, og personer med høyde opp mot 195-200 cm kan sitte komfortabelt i denne kajakken. Lengde 520 cm. Bredde 57 cm. Vekt 26: kg.
9990,-
 
 
HASLE EXCURSION 500
Hasle Excursion 500 er en nyutviklet kajakk fra Arne Hasle A/S. Det spesielle med denne kajakken er vekten på bare 23 Kg. Dette er markedets letteste kajakk i sin klasse. Den er faktisk lettere enn mange komposittbåter, samtidig som den har mykplastkajakkens slagstyrke. Cockpiten er relativt stor og knestøttene virker naturlige. Fotbrett kan justeres i lengderetningen uten og etterstramme rorlinene. Vinkelen på korsryggstøtten kan justeres. Setet er anatomisk uformet og gir god sitte-comfort. Excursion 500 er utstyrt med en praktisk dagluke som er lett tilgjengelig mens du sitter i kajakken. Smart-Track roret kan heves og senkes med et enkelt håndgrep. Lengde: 500 cm. Bredde 56 cm. Vekt: 23 kg.
9990,-
 
 
 
Ingen innlegg tilgjengelig.

Nytt innlegg

Navn
Epost
(En e-post vil bli sendt til oppgitt adresse for verifisering)
Overskrift
Innhold
 Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949