Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Her er du:
alt06
hasle-530-pe
Varenavn2:
Tradisjonell kano til allround bruk
Varebeskrivelse:

Hasle 530 PE kano har vært solgt siden 1982, og i løpet av disse 25 årene har det blitt laget ca. 25000 kanoer. Dette er uten tvil den mest solgte kanoen på det norske markedet. Kanoen har vist seg å være ekstremt solid og den tåler tøff behandling. Kanoen har vært solgt til private personer, speidere, campingplasser, skoler og kommuner. Den egner seg til bruk i sjøen, innlandsvann og rolige elver. Dette er en allround kano som passer stort sett de fleste kanointeresserte. Den er ikke ekstrem på noen måte, og den har den gamle gode tradisjonelle kanofasongen ved at den går tydelig opp foran og bak, slik de aller fleste forventer at en kano skal se ut.

Mykplastens egenskaper er utnyttet maksimalt, og i tillegg til den slagsterke plasten er den bygget i sandwich- konstruksjon, hvilket gjør at den fremstår som en meget stiv båt samtidig som vekten reduseres. Hovedavstivningen i tverretningen og lengderetning er ivaretatt gjennom båtens konstruksjon. Setene er festet i esingen i toppen av båten samtidig som underkant av stetene har en vertikalstøtte som går ned til en langsgående aluminiumskinne i bunnen av båten.

  • Lengde: 530cm
  • Bredde: 88cm
  • Vekt: 38kg

NB! Kajak og kano kan ikke sendes med Posten som andre varer i nettbutikken. Ekstra frakt vil derfor tilkomme hvis kajakken skal leveres. Fraktprisen vil avhenge av leveringssted, men vil normalt ligge på mellom 1000,- og 2000,- pr. båt. Noe rimeligere blir det ved bestilling av flere båter. Vi har lager i Platou butikkene, og tar kontakt for å avtale levering og tilgjengelighet på farger.

8200,-
 
Les mer
alt06
hasle-sea-classic-kanoare
Varenavn2:
Kraftig aluminiumsåre med plastblad
Varebeskrivelse:

Kraftig aluminiumsåre med plastblad

380,-
 
Les mer
alt06
wenonah-boundary-waters-kanoare
Varenavn2:
Forsterket, lett bøyd kanoåre av høy kvalitet
Varebeskrivelse:

Wenonah Boundary Waters er en lett bøyd kanoåre i laminert tre. Åren er lett, men likevel sterk. Bladet er forsterket med Urethane i tuppen og glassfiber på sidene slik at det er mindre eksponert for skader. Bladet er ellers laget av en blanding av Butternut/Cedertre/Ask og Basswood.

999,-
 
Les mer
alt06
wenonah-cormorant-kanoare
Varenavn2:
Rettskaftet kanoåre av høy kvalitet
Varebeskrivelse:

Wenonah Cormorant er en rettskaftet kanoåre i tre. Høy kvalitet med laminert Ask/Basswood i skaftet og Kirsebær/Basswood i bladet. Allround egenskaper. Kjøp en litt lengre åre til den som padler bak, slik at det blir lettere å styre kanoen.

699,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949