Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


led-lenser-fokus-t7
Varenavn2:
”Best i test” i den store lykttesten i Villmarksliv.
Varebeskrivelse:
Dette er en liten kraftplugg av en lykt. Vannvittige spesifikasjoner gjør denne til førstevalget blant mange brukere. T7 er kåret til ”Best i test” i den store lykttesten i Villmarksliv. Dette er en avansert sak med blant annet gullbelagte kontaktpunkter for mindre strømtap og reduksjon av irring. Led Lenser sitt patenterte fokus system gir et stort spekter for variasjon av bredden på lyskjeglen. Lengde: 14 cm. Vekt: 198 g, 200 Lumen. Lyslengde opptil 210 m. Batteri: 4 stk AAA. Levetid batteri, opptil 120 timer.
375,-
(549,-)
Les mer
Oakley
oakley-jawbreaker-polished-white
Varenavn2:
med glass i fargen Prizm Road
Varebeskrivelse:
Den ultimate sportsbrillen, da spesielt til sykling! Oakley Jawbreaker har fått utvidet synsfeltet i det øvre perifere regionen for å optimalisere den for sykling og den har Switch " -teknologi for enkelt glassbytte pluss templer som tilpasser seg de tre ulike lengder for hjelm kompatibilitet. Jawbreaker " har den ultimate sportsdesign. Denne lette, men holdbare solbrillen har slagfasthet og optisk presisjon, og med Polaric Ellipsoid " geometri High Definition Optics, vil du ha sylskarpt syn ifra alle synsvinkeler, samt luftehull for kjøling. Unobtainium komponenter for en komfortabel passform og meget enkelt og problemfritt skifte av glass.
2080,-
 
Les mer
tttm-dobbel-hengekoye---rod/sort
Varenavn2:
Komfortabel og kul hengekøye for to personer
Varebeskrivelse:
Hengekøyen er laget av høy kvalitets fallskjermmateriale som tilpasser seg kroppen din. Stoffet er både solid og svært komfortabelt, det gir en flott kombinasjon av elastisitet og pusteevne. Den er superlett og kommer i en praktisk oppbevaringspose som gjør den lett å frakte med seg. Maksimal brukervekt: 200kg. Mål 320x200 cm /Vekt 600 g.
550,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949