Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Her er du:
Oakley
oakley-airbrake-jet-black-i-2-linser
Varenavn2:
med glass i fargene Prizm Black & Prizm Rose
Varebeskrivelse:
Oakley Airbrake Jet Black med 2 glass i fargene Prizm Black & Prizm Rose. Takket være Oakley sin Switchlock teknologi kan man enkelt bytte glass på disse brillene. De har en lett ramme med gode luftekanaler og Polar fleece som gjør at brillene er behagelig, samtidig som det blir god fukttransport. Brillene har stropper som er tilpasset kjøring med og uten hjelm.
 
VIKTIG goggle care: Ikke tørk eller gni inner linseoverflaten når den er våt. Da ødelegges antifog og da gjelder ikke reklamasjonsretten lengre. Hvis snø eller vann har samlet seg inne i goggle, kan du riste bort overflødig snø og se til at ventilasjonsventiler er fri for snø. Ta tiden til bruk og hold googles mest mulig i beveglese, slik at luftstrøm gjennom lufteåpningene vil hjelpe til å tørke linsen."
2940,-
 
Les mer
Swix
swix-xt613-harness-for-kids
Varenavn2:
Trekksele for barn
Varebeskrivelse:
Trekkselen egner seg for barn i alderen 2-7 år. Den gir en voksen person kontroll over barnet i alpinbakken og muliggjør en hyggelig tur sammen på langrenn uten at barnet blir utslitt. Det består av en belteveske med barnesele og et 5,5 meter langt bånd med en praktisk krok i hver ende. Båndet har en kombinert håndtak/elastisk del midt på. Håndtakene er praktiske i alpinbakken. Den elastiske delen forhindrer kraftige rykk når barnet trekkes etter den voksne.
349,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949