Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Her er du:
Oakley
oakley-airbrake-jet-black-i-2-linser
Varenavn2:
med glass i fargene Prizm Black & Prizm Rose
Varebeskrivelse:
Oakley Airbrake Jet Black med 2 glass i fargene Prizm Black & Prizm Rose. Takket være Oakley sin Switchlock teknologi kan man enkelt bytte glass på disse brillene. De har en lett ramme med gode luftekanaler og Polar fleece som gjør at brillene er behagelig, samtidig som det blir god fukttransport. Brillene har stropper som er tilpasset kjøring med og uten hjelm.
 
VIKTIG goggle care: Ikke tørk eller gni inner linseoverflaten når den er våt. Da ødelegges antifog og da gjelder ikke reklamasjonsretten lengre. Hvis snø eller vann har samlet seg inne i goggle, kan du riste bort overflødig snø og se til at ventilasjonsventiler er fri for snø. Ta tiden til bruk og hold googles mest mulig i beveglese, slik at luftstrøm gjennom lufteåpningene vil hjelpe til å tørke linsen."
1999,-
(2940,-)
Les mer
Ozone
ozone-access-foil-kite-8m2
Varenavn2:
Ekstremt stabil for nybegynnere og viderekomne
Varebeskrivelse:

Ozone Access sitt nye «Flag Out» system, gjør at du kan depowre kiten 100% ved å løse ut c-loopen. Leashen er nå festet i en liten ring på C-loopen likt som på Ozone sine vannkiter. Dermed vil kiten flagge helt ut og legge seg ned på bakken. Perfekt i vanskelig situasjoner og på toppen av fjell. Dette er en vesentlig forbedring fra det gamle systemet. Ozone foilene kan fortatt landes på den gamle måten ved å trekke i den svarte tversover linen, denne måten anbefales fortsatt for landing av kiten under kontrolerte forhold

Access vil gi deg mye moro i fjellet, og ikke la deg lure av at dette er en kite som fungerer perfekt for nybegynnere, viderekommende vil elske den enkle og intuitive måten å fly på, pluss den ekstreme stabiliteten i gusty forhold.

8738,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949