Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Her er du:
alt06
arcteryx-stradium-pant-m
Varenavn2:
Lett bukse til oppvarming og nedjogging
Varebeskrivelse:
Dette er en veldig allsidig og lett treningsbukse for bruk utendørs under oppvarming, trening og nedjogging. Litt løstsittende snitt med formsydde ledd og e3D-mønster leverer god ergonomi og bevegelsesfrihet. Det luftgjennomtrengelige Socora"-stoffet har innebygget stretch og er behandlet med DWR-impregnering som holder lett nedbør ute.
749,-
 
Les mer
alt06
gregory-alpinisto-50
Varenavn2:
Varebeskrivelse:
1699,-
 
Les mer
alt06
hasle-excursion-500
Varenavn2:
Lett og stabil kajakk med god sittekomfort
Varebeskrivelse:

Hasle Excursion 500 er en nyutviklet kajakk fra Arne Hasle A/S. Det spesielle med denne kajakken er vekten på bare 23 Kg. Dette er markedets letteste kajakk i sin klasse. Den er faktisk lettere enn mange komposittbåter, samtidig som den har mykplastkajakkens slagstyrke. Cockpiten er relativt stor og knestøttene virker naturlige. Fotbrett kan justeres i lengderetningen uten og etterstramme rorlinene. Vinkelen på korsryggstøtten kan justeres. Setet er anatomisk uformet og gir god sitte-comfort. Excursion 500 er utstyrt med en praktisk dagluke som er lett tilgjengelig mens du sitter i kajakken. Smart-Track roret kan heves og senkes med et enkelt håndgrep.

 • Lengde: 500 cm.
 • Bredde 56 cm.
 • Vekt: 23 kg.

NB! Kajakk og kano kan ikke sendes med Posten som andre varer i nettbutikken. Ekstra frakt vil derfor tilkomme hvis kajakken skal leveres. Fraktprisen vil avhenge av leveringssted, men vil normalt ligge på mellom 1000,- og 2000,- pr. båt. Noe rimeligere blir det ved bestilling av flere båter. Vi har lager i Platou butikkene, og tar kontakt for å avtale levering og tilgjengelighet på farger.

11500,-
 
Les mer
alt06
norrona-/29-bag-80l
Varenavn2:
Slitesterk utstyrsbag
Varebeskrivelse:
En slitesterk utstyrsbag som er perfekt på tur til dine favorittsteder. Den har et stort hovedrom med to små nettinglommer i hver ende, samt innvendig nettinglomme i topplokket og utvendig sidelomme. Avtakbar skulderstropp, og bæreremmer som enkelt gjøres om til skulderstropper når du ønsker å bære bagen som en ryggsekk.
1299,-
 
Les mer
alt06
norrona-/29-dri3-coat-w
Varenavn2:
En lett, pustende regnfrakk i stilren design
Varebeskrivelse:
En lett, pustende regnfrakk i stilren og minimalistisk design. Den perfekte regnjakke til hverdagsbruk vår, sommer og høst. Lett å pakke og laget av mykt dri"3-stoff, med detaljer som varmelommer, brystlomme, baklomme og hette som gir god beskyttelse mot regnet.
2999,-
 
Les mer
alt06
norrona-bitihorn-aero60-jacket-w
Varenavn2:
Lett, vindtett og fleksibel jakke
Varebeskrivelse:
Lett, vindtett og fleksibel jakke laget i pustende resirkulert polyester. Laget til terrengløping, sykling og fotturer. Jakken kan lett komprimeres i den medfølgende pakkposen, har én brystlomme, strikkstramming i nedkant samt en god, værbeskyttende hette.
999,-
 
Les mer
alt06
norrona-falketind-warm1-jacket-w
Varenavn2:
Norrøna sin mest allsidige fleece for helårsbruk
Varebeskrivelse:
Vår mest allsidige mellomlagsisolasjon designet for aktiviteter året rundt. Dette er en myk, nuppefri warm"1-fleece laget av slitesterkt, resirkulert Polartec®-materiale med utmerket varme-til-vekt verdi, samt områder med LW Polartec® Power Stretch® for god passform og fleksibilitet. Jakkekragen er høy og varm, og hoftebeltet eller klatreselen vil ikke hindre tilgang til lommene. Integrerte håndgamasjer i Power Stretch®.
1099,-
 
Les mer
alt06
norrona-fjora-aero100-jacket
Varenavn2:
Norrønas letteste og mest pustende sykkeljakke
Varebeskrivelse:

Norrønas letteste og mest pustende sykkeljakke. Ideell som lett vindjakke i sekken, eller som ytterjakke under alle forhold der det ikke regner. Vårt vindtette og meget pustende aero100-stoff har i denne jakken også litt stretch, noe som gjør at vi kan lage den med en passform tilpasset alle former for sykling. Utstyrt med praktisk lomme på ryggen og reflekser.

Vekt: 108 gram.

Passform: tettsittende

Tekniske detaljer: Elastikk rundt håndledd, Formsydde albuer, Myk hakebeskytter, Reflekslogo, Rygglomme med glidelås, Strikkstramming i jakkeavslutning.

Bruksområde: Turgåing, Skitopptur, Stisykling, Stiløping, Mountain biking, Sykling.

649,-
(1299,-)
Les mer
alt06
norrona-fjora-pack-10l
Varenavn2:
Tettsittende sykkelsekk med riderail-system
Varebeskrivelse:
Tettsittende sykkelsekk med riderail-system, som sørger for at sekken sitter godt på ryggen. Ventilert meshrygg, hoftebelte og skulderreimer. Forberedt for drikkesystem. Hovedrom med meshlomme og nøkkelkrok. Frontlomme for sykkelpumpe, ekstra slange og verktøy, samt egen brillelomme på toppen. To kompresjonsreimer, to hide-away utstyrsstropper, feste for diodelys med reflekslogo, og en liten stikklomme på fronten.
799,-
 
Les mer
alt06
norrona-fjora-shorts-m
Varenavn2:
Teknisk shorts til krevende stisykling
Varebeskrivelse:
Teknisk, kompromissløs shorts til krevende stisykling. Går nedenfor knærne, og har tre lommer, ventilasjonsåpninger på sidene, elastiske områder bak og på innsiden av lårene samt formsydde knær. Du kan fint bruke denne shortsen over en Lycra sykkelbukse. Den er laget av slitesterkt flex"1 Soft Shell-materiale og vevd polyamid 175. Vi spår at denne shortsen også vil bli din favoritt.
1299,-
 
Les mer
alt06
norrona-lofoten-gore-tex-pro-jacket
Varenavn2:
Norrønas mest fleksible vanntette frikjøringsjakke
Varebeskrivelse:

Lofoten Gore-Tex Pro Jacket er Norrønas mest fleksible vanntette frikjøringsjakke med alle nødvendige detaljer for krevende forhold i fjellet. Den innehar gode puste- og lufteegenskaper, er meget værbeskyttende og vanntett, og har samtidig lav vekt og høy komfortfaktor. Jakken er laget i et nytt ripstop GORE-TEX® Pro Shell med stretch som gir økt slitestyrke og fleksibilitet. Definitivt et av Platous aller mest populære produkter. Vi anbefaler å plassere mobiltelefonen i den tiltenkte innerlommen, for å hindre fuktskader.

Vekt: 622g

Tekniske detaljer:
- Asymmetrisk ermavslutning
- Avtakbart snøskjørt med silikon
- Brystlomme
- Enhåndsstramming
- Innerlomme
- Laminerte elastiske vevde håndgamasjer™
- Lufting under armene
- Myk hakebeskytter
- Radio/Key card lomme™
- Snap seal system™
- Stormhette med wire tilpasset hjelm
- Tynn GORE-TEX® 13 mm sømtape
- Y-skårede armer™
- YKK™ vannavvisende glidelås
- Zip-seal system ™

Bruksområde: Frikjøring med ski og snøbrett, Skitopptur, Storfjellskjøring ski/snøbrett, Ekspedisjoner, Fjellturer, Bakkekjøring ski/snøbrett, Brevandring.

5499,-
 
Les mer
alt06
patagonia-black-hole-wheeled-duffel-bag-100-l---orange
Varenavn2:
Værbestandig og slitesterk bag med hjul
Varebeskrivelse:
En svært værbestandig og slitesterk bag med hjul. Bagen har teleskopisk håndtak og store hjul for behagelig transportering.
1999,-
 
Les mer
alt06
patagonia-ultralight-down-hoody-w
Varenavn2:
Superlett og isolerende dunjakke m/hette
Varebeskrivelse:
Superlett og isolerende dunjakke med hette, laget i vannavstøtende materiale.
2849,-
 
Les mer
alt06
scarpa-wms-minima
Varenavn2:
Varebeskrivelse:
1499,-
 
Les mer
alt06
suunto-core
Varenavn2:
Praktisk klokke til aktivt friluftsliv
Varebeskrivelse:

Den prisbelønnede Suunto Core klokken gir deg all den informasjonen du trenger når du utforsker de mest uberørte deler av verden. Her får du brukervennlige utendørs funksjoner som høyd/dybdemåler, barometer og kompass.

Høydemåleren kan håndtere høyder opp til 9000 meter. Det er ideelt for alle typer aktivitet der det er viktig å vite høyden og hvor fort du beveger deg opp eller ned. Kjerne høydemåleren, måler høyden med hjelp av disse kan du finne ut hvor høyt du har klatret. Loggen registrerer alle dine bevegelser i høyde mellom start-og stopptid, slik at du kan gjenoppleve turen hjemme - du kan se grafer over høyde variasjoner, finne ut hvor høyt du har klatret, hvor lang tid det tok for å komme opp og ned, gjennomsnittlig hastighet under opp-og nedstigning, og mer.

Suunto Core viser gjeldende barometertrykk på havet som et detaljert diagram, med registrerte verdier fra de siste 24 timer med et intervall på 30 minutter. Vær- trendindikatoren er en nyttig funksjon som raskt gir en indikasjon på kommende vær. Stormvarselfunksjonen advarer deg hvis lufttrykket faller raskt, noe som kan tyde på at været forverres.

Suunto Core inneholder en automatisk switch- funksjon mellom høydemåler og barometer, en smart funksjon som bytter mellom høydemåler og barometer ved å oppdage hvis du beveger deg eller ikke. Når du stopper og hviler og det barometriske trykket endres. Hvis lufttrykket synker når du sover i friluft, registrerer klokken hva som egentlig skjer: det barometriske trykket endrer seg - men ikke høyden.

Det digitale kompasset viser kardinal eller halv-dash linje og nord. Med deklinationsjustering kan du korrigere forskjellen mellom det geografiske og magnetiske nord. Du kan også sette den i en bestemt retning, noe som er nyttig når du ønsker å gå i en bestemt retning i terrenget. Kompasset har en roterende bezel for tradisjonell bruk (de fleste modeller) og muligheten til å tvelge ut kurs, låse og følge det, med en enkel berøring.

Suunto Core har en dybdemåler beregnet for snorkling og gir informasjon om gjeldende dybde og maksimal dybde nådd ute på snorkle-turen. Enhetens maksimale dybde er 10 meter.

Noen av funksjonene du får i denne klokken er tid, dual tidssone, dato, alarm, nedtelling, stoppeklokke, og beregnet soloppgang og solnedgang på mer enn 400 steder.

3299,-
 
Les mer
alt06
swenor-skate-elite-m/binding
Varenavn2:
En god treningsski for skøyting
Varebeskrivelse:
 • Stamme av trelaminater.
 • Meget god vibrasjonsdemping.
 • Treningsski for skøyting.
 • Hjuldiameter: 100 mm
 • Hjulbredde: 24 mm
 • Vekt: 1900 g / par
 • Lengde: 615 mm

Leveres med 2`er hjul. Skien er avbildet med skjermer som kan leveres som ekstra utstyr.

3199,-
 
Les mer
alt06
the-north-face-ve-25
Varenavn2:
Tremannstelt som takler tøffe forhold
Varebeskrivelse:

The North Face VE25 er et rommelig 3 persons telt som tåler de fleste forhold. Teltet er blant annet brukt av Everest ekspedisjoner, og holder høy kvalitet med sin moderate vekt.

Her er noen av detaljene:

 • DAC stakes with pull cord
 • Four fabric snow stakes included
 • Dual doors with poled front vestibule
 • Fully taped, nylon bucket floor
 • High-low venting
 • Reflective guylines and glow-in-the-dark zipper pulls
 • Compatible with square gear loft
 • No-stretch Kevlar® guylines with camming adjuster
 • Polyurethane (PU) port window, cold-crack tested to -60°F

Spesifikasjoner:

 • Canopy: 40D 240T nylon ripstop, 42 g/m² water-resistant finish
 • Canopy: Mesh: 20D polyester "no-see-um" mesh
 • Capasity: 3
 • Fabric: Fly: 75D 185T nylon ripstop, 78 g/m², 1500 mm PU coating, water-resistant finish
 • Floor Area: 4,5 m²
 • Floor: 70D 210T nylon taffeta, 94 g/m², 10,000 mm PU coating, water-resistant finish
 • Trail Weight: 4,9 kg
 • Vestibule Area: Front: 1 m² / Rear: 0,5 m²
8999,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949