Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Her er du:
alt06
arcteryx-nuri-coat-w
Varenavn2:
Elegant og varm dunkåpe
Varebeskrivelse:
Elegant og varm dunkåpe med hette. Kåpen er lett og behagelig og passer like godt på fjellet som i byen.
3499,-
 
Les mer
alt06
e11-argentière-hood-men
Varenavn2:
Teknisk hettejakke med 37% ull
Varebeskrivelse:
Argentière Zip er et mellomlagsplagg i teknisk ullfleece. En funksjonell og stilig jakke som ser flott ut på fjellet og nede i byen. Laget av 37% ull og 63% fleece, det indre laget i fleece og det ytterste laget i ull. Dette betyr at det ikke klør, selv om du bare har en t-skjorte under.
1500,-
 
Les mer
alt06
e11-zermatt-jacket-wms
Varenavn2:
To-lags GoreTex skijakke
Varebeskrivelse:
Zermatt Jacket er en to-lags Gore-Tex, lett isolert skijakke med et langt, feminint snitt. Og selvfølgelig med en anatomisk form og alle de tekniske funksjonene som forventes fra et Elevenate plagg.
5000,-
 
Les mer
alt06
hilleberg-anjan-2
Varenavn2:
Tre sesongs telt med lav vekt og god komfort
Varebeskrivelse:

Hilleberg Anjan er et lett og sterkt tre sesongs telt, perfekt for alle typer terreng i barmark. Anjan modellene er basert på det gjennomtenkte Nallo teltet til Hilleberg, men er laget lettere ettersom det ikke skal tåle vinterbruk. På dette reduseres vekten med hele 20%. Ytterteltet er designet slik at det ikke går helt til bakken, men har en liten luftspalte nederst. I tillegg kan både front og rygg rulles opp slik at panelene med myggnetting i innerteltet kan eksponeres. Dette gir bedre ventilasjon på de varmeste og tørre dagene. Den lave vekten og store uterommet er praktisk på lengre turer. Ettersom vekten er så lav kan man også velge dette som et enmannstelt dersom man vil ha ekstra plass og komfort.

Spesifikasjoner:

 • Totalvekt: 1,70 kg
 • Nettovekt: 1,4 kg
 • Personer: 2
 • Innganger: 1
 • Telt type: Tunnel
 • Stenger: 2
 • Ultralett?:Ja
 • Sesonger: 3
 • Materiale: Kerlon 1000
 • Innerhøyde: 100cm
 • Innerrom: 2,8m2
 • Ytterrom: 1,3m2
5800,-
 
Les mer
alt06
icebreaker-oasis-ls-crewe-w
Varenavn2:
Allsidig og isolerende langermet trøye
Varebeskrivelse:
Allsidig og isolerende langermet trøye som er designet for å kunne brukes både alene eller som et godt isolerende underlag.
799,-
 
Les mer
alt06
icebreaker-oasis-ls-half-zip-stripe-w
Varenavn2:
Myk og allsidig langermet trøye med glidelås
Varebeskrivelse:
Myk og allsidig langermet trøye med glidelås. Trøyen gir god isolasjon og passer ypperlig til bruk under skisport eller trening.
999,-
 
Les mer
alt06
icebreaker-sierra-ls-zip-m
Varenavn2:
Varm og fin fleecejakke
Varebeskrivelse:
Varm og fin fleecejakke med gode fukttransporterende egenskaper. Jakken er laget i deilig merinoull som sørger for å holde kulden ute.
1599,-
 
Les mer
alt06
isbjörn-back-flip-ski-jacket
Varenavn2:
Skijakke til junior
Varebeskrivelse:
"Stilig tofarget, kul freeride jakke for juniorer. Jakken er laget av et bluesign® dokumentert materiale med en 2L membran med høy slitestyrke. Ytterstoffet er behandlet med vannavvisende impregnering fra BIONIC Finish Eco® som er helt fri for flourocarbons. Den hydrofile ikke-porøs membran gir en vanntett på 15 000 mm og en utmerket pusteevne på 15.000 g / m 2/24 h. Jakken er vattert med et fôr laget av 100% resirkulert fiber. Jakken er noe lengre i modellen og har en løsere passform. Intern snølås holder snøen ute og varmen inne. De forhåndsformede ermer gi full bevegelsesfrihet og kan stramme mansjetter. Avtagbar hette er fôret og skaper en vindtunnel foran barnets ansikt for optimal beskyttelse mot vind. Alle sømmer er tapet og lommene er vanntette. Ermene er forlengbare etterhvert som barnet vokser, såkalt ""Grow Cuffs"" med en hempe på innsiden som det er lett sprette opp når du ønsker å forlenge plagget."
1699,-
 
Les mer
alt06
isbjörn-back-flip-ski-pant
Varenavn2:
Skibukse til junior
Varebeskrivelse:
" Stilig tofarget, kule freeride bukser for juniorer. Buksen er laget av et bluesign® dokumentert materiale med en 2L membran med høy slitestyrke. Ytterstoffet er behandlet med vannavvisende impregnering fra BIONIC Finish Eco® som er helt fri for flourocarbons. Den hydrofile ikke-porøs membran gir en vanntett på 15 000 mm og utmerket pusteevne på 15.000 g / m 2/24 h. Buksene er polstret med et fôr laget av 100% resirkulert fiber. Fôret gjør buksen veldig enkelt og praktisk, mens den varmer effektivt. Beina er buet og har justeringsmuligheter på anklene, og en snølås for å holde snøen ute. Midjen er justerbar med avtagbare seler. Alle sømmer er tapet og lommene er vanntette. Beina har justerbar lengde, såkalt ""Grow Cuffs"" med en hempe på innsiden som det er lett sprette opp når du ønsker å forlenge plagget etterhvert som barnet vokser."
1499,-
 
Les mer
alt06
isbjörn-circles-knitted-cap-very-berry
Varenavn2:
Lue i 50% ull og 50% acryl
Varebeskrivelse:
" Varm strikket lue i en fin blanding av 50% ull og 50% akryl. Fôret med super myk mikrofleece."
299,-
 
Les mer
alt06
isbjörn-cozy-high-loft-jacket
Varenavn2:
Myk jakke i Highloft fleece fra Polartec
Varebeskrivelse:
En koselig og myk jakke i helt fantastisk high-loft fleece stoff fra Polartec, resirkulert polyester som gir ekstremt høy varme-til-vekt-forhold. Materialet har en vannavvisende overflate med en veldig fin glans som holder samme finish, til tross for hyppig bruk og vask. Jakken er perfekt som isolasjon i vintersesongen, samt en jakke på slutten av våren og tidlig høst. Jakken har en rundfelling og tommelhull for en perfekt passform. Front glidelås har en beskyttende haken for å unngå å klemme. En fin detalj er den lille brystlommen.
799,-
 
Les mer
la-sportiva-miura-vs
Varenavn2:
Slitesterk og teknisk klatresko
Varebeskrivelse:
Slitesterk og teknisk klatresko som har god passform spesielt tilpasset dameføtter.
1499,-
 
Les mer
alt06
la-sportiva-trango-s-evo-gtx-w
Varenavn2:
Ekstremt lett fjellsko
Varebeskrivelse:
En ekstremt lett fjellstøvel som takket være Gore-Tex membranet også er svært pustende og vanntett. En ideell sko for lange turer i fjellet.
2999,-
(3299,-)
Les mer
me-shivling-jacket-wms
Varenavn2:
3-lags GORE-TEX® Pro helårsjakke
Varebeskrivelse:
"Mountain Equipments letteste GORE-TEX® PRO jakke. Passer perfekt som en helårs ""Do it All"" skalljakke, men er også det perfekt valg for deg som vil spare vekt og pakkvolum. Shivling jakken kombinerer den minimalistiske behovene til en Alpinist med behovene til en vanlig fjellfant på en perfekt måte. Denne modellen bruker ""Alpine Fit"" passform, noe som betyr at den er veldig formsydd og gir god bevegelsesfrihet med lite armløft. Hele jakken er konstruert i en 3-lags GORE-TEX® PRO 40 denier. Dette gir en lett vekt, god slitestyrke med et lite pakkvolum. Perfekt til dagsturer eller gramstøting. To store sidelommer gir deg ekstra rom til kart o.l. Frontglidelås er i YKK´s AquaGuard Vislon for ekstra slitestyrke og tåler kulde ekstremt bra. Denne er toveis så man lett kan jobbe med klatresele. Shivling har en hjelkompatibel hette med laminert brem med wireavstivning i front."
4299,-
 
Les mer
me-tupilak-jacket-men
Varenavn2:
Ny 3-lags GORE-TEX® Pro klatre/fjelljakke
Varebeskrivelse:
"Ny 3-lags GORE-TEX® Pro 80D skalljakke med ekstra forsterkninger og økt pusteevne. Dette er den råeste klatre-/fjelljakken til Mountain Equipment. Denne jakken er det beste Mountain Equipment noen sinne har produsert i teknisk vanntett bekledning. Tupilak har en slim og lang passform med brede skuldre og sinnsykt bra artikulering og hetteløsning. Dette gjør at du får en jakke med minimal armløft, ikke noe ekstra stoff som valker over selen og en hette som gir perfekt utsyn uansett bevegelse og størrelse på hjelmen. Denne hetten passer også store skihjelmer. Jakken er spesielt designet for klatring på vinter og sommer, men passer selvfølgelig til all våt friluftsaktivitet der du trenger den beste bevegelsesfriheten og maksimal pusteevne. Tupilak bruker YKK® sine kraftige toveis-moulded Aquaguard® glidelåser på alle frontlommer og hovedglidelås. Aquaguard er mer vanntett, tåler mer slitasje og er lettere å bruke å kulde. Alle lommer, samt frontglidelås har stormklaff som er laminert bak, dette gjør at du kan være sikker på at det ikke kommer inn regn uansett vær. Jakken er forsterket med 3-lags GORE-TEX® Pro 80 Denier Tenacity Nylon som er ekstremt slitesterkt på skuldre, armer og hofte. Det er laminert et silikonmønster innvendig i hetten for å gi mer friksjon mot hjelmen. Dette sørger for hetten beveger seg enda bedre med hodet. Tupilak er designet i ""Alpine fit"" passform og derfor veldig atleteisk formet og smalere rundt magen. Dette er enn ultimat jakke til bratt friluftsliv."
4999,-
 
Les mer
alt06
mons-royale-raglan-ls-men
Varenavn2:
Lifestyle genser i merinoull!
Varebeskrivelse:
Allsidig long sleeve i merinoull fra Mons Royale
749,-
 
Les mer
alt06
norrona-falketind-warm1-jacket-jr
Varenavn2:
Allsidig fleece mellomlagsplagg
Varebeskrivelse:
Et allsidige mellomlagsplagg designet for helårsaaktiviteter, nå også for junior. Dette er en myk, nuppefri warm"1- fleece laget av slitesterkt, resirkulert Polartec®- materiale med utmerket varme-til-vekt verdi, samt områder med LW Polartec® Power Stretch® for god passform og fleksibilitet. Jakkekragen er høy og varm, og integrerte håndgamasjer.
699,-
 
Les mer
alt06
norrona-lofoten-warm2-high-loft-jacket-w
Varenavn2:
Varm fleecejakke
Varebeskrivelse:
Dette er den varmeste fleecen i forhold til vekt innen ski/snowboard-segmentet. Fleecejakken i Polartec® High loft varmer mye under et skall, og transporterer fuktighet godt. Polartec® Power Dry®-fleece i siden og under armene sørger for god bevegelighet og en smal passform. Ved bruk som ytterplagg vil jakken lufte godt og tørke raskt med den åpne strikkingen av stoffet, men den gir lite vindbeskyttelse.
1799,-
 
Les mer
alt06
osprey-talon-18-m---shamrock-green
Varenavn2:
En bestselger!
Varebeskrivelse:
"Ikonisk er ofte det order som folk bruker når de beskriver Talon serien. Og dette er noe som vi tar som et kompliment.Når det kommer til et oppdrag som krever mye energi, så vil Talon 18 ikke skuffe. Den er designet til å sitte på ryggen akkurat som en apekatt. Den kommer med et AirSpace" ryggpanel,""die-cut"" hoftebelte og skulderremmer som sørger for at lasten er under kontroll , samtidig som den gir nok med ventilasjon. De små lommene på hoftebeltet er et ideel sted for å plassere en telefon,GPS,energibar osv. På topplokket er det en litem lomme hvor du kan plassere mindre ting som lommebok eller nøkkler.Med en enkel spenne for å lukke sekken, betyr at den gir rask tilgang og komprimering fra toppen av ryggsekken. Komprimeringsremmene på siden er designet slik at de kan plasseres enten under eller over de elastiske mesh side lommene. Talon kommer også med en ekstern lomme som er utviklet for en rask tilgang til et drikkesystem. Har du behov for å ha frie hender? Ja,da er det bare å ta i bruk vårt unike Stow on the Go" system,dette er utviklet slik at du ikke trenger å stoppe for å feste stavene, du fester de enkelt og raskt mens du er i bevegelse.Og en hjelm kan du feste sikkert med Osprey Lidlock". Ikke nok med det med de grafiske refleks detaljene sørger for at du er synlig for andre når det er dårlig med sikt. Ikonisk? Ja det stemmer det."
850,-
 
Les mer
alt06
patagonia-down-sweater-hoody-w
Varenavn2:
Superlett og isolerende dunjakke m/hette
Varebeskrivelse:
Superlett og isolerende dunjakke med hette laget i vannavstøtende materiale. Patagonia bruker kun 100% sporbar dun for å kunne forsikre seg om at fuglene har levd et verdig liv.
2199,-
 
Les mer
alt06
patagonia-nano-puff-hybrid-w
Varenavn2:
Hybrid jakke
Varebeskrivelse:
Hybrid jakke bestående av fleece og Primaloft, for å kunne holde varmen uten å bli for varm. Plagget er også lett vann og snøavvisende.
1799,-
 
Les mer
alt06
patagonia-r1-hoody-m
Varenavn2:
En optimal mellomlags fleece med hette
Varebeskrivelse:
En optimal mellomlags fleece med hette. Regulator® materialet gjør at fleecen fremstår som svært stretchy og komfortabel, med høy pusteevne og slitestyrke.
1299,-
 
Les mer
petzl-tikka-rxp
Varenavn2:
Kraftig, oppladbar hodelykt
Varebeskrivelse:
Kraftig, oppladbar hodelykt som er fullspekket med den nyeste teknologien. Reactive Lightning teknologi gjør hodelykten i stand til selv å justere lysstyrken etter behovet - dette gir en lykt med lengre batterilevetid og lett håndtering. Spesifikasjoner: - Lysstyrke: 215 Lumens - Lystid: Maks styrke 10 timer - Ladetid: 4,5 timer
990,-
 
Les mer
alt06
primus-lunch-jug-0/35-l---green
Varenavn2:
Lett og kompakt lunch-termos
Varebeskrivelse:
Lett og kompakt lunch-termos som holder maten varm.
179,-
 
Les mer
alt06
rab-microlight-alpine-wms
Varenavn2:
Allsidig dunjakke
Varebeskrivelse:

Microlight Alipine er en allsidig jakke til bruk på kaldere dager. Den er varm nok på for de fleste dager uten at den er for tykk. Den kan brukes under en skalljakke. Jakken inneholder hydrofobisk gåsedun, som gir mye varme og lett vekt. Og jakken er lett å komprimere og pakke sammen inn i brystlommen på jakken. Jakken fungerer flott som et varmt isolasjonslag som du alltid kan ha med deg, i klatreveggen, ved målgang eller til hverdags.

 • 750 europeisk gåsedun (130g i UK 12)
 • Dunfylt hette med kablet topp
 • YKK glidelås i front med innvendig isolert zip og hake vakt
 • Håndlommer med  YKK glidelås 
 • Brystlomme med YKK glidelås brystlomme
 • Lycra ®  mansjetter
 • snøring
 • Fit: Slim
2799,-
 
Les mer
alt06
rab-neutrino-end-men
Varenavn2:
Meget varm og lett dunjakke
Varebeskrivelse:

Dunjakken er svært varm, fullt utstyrt og meget lett. Jakken er utviklet for klatring og fjellog har et ytterstoff med Pertex ® Endurance, som gir god og varig beskyttelse mot vær og vind. Dunjakken er lett, og tar ikke stor plass når den er komprimert i sekken. Dunkvaliteten også en av de beste, 800 hydrofobisk europeisk gåsedun. Dunjakken gir deg alt du trenger i en jakke, og passer like bra på fjellet som til hverdags.

-225g 800 hydrofobisk europeisk gåsedun
- Dun i hette, kabelformet
- 2-veis frontglidelås i YKK, med hakevakt
- 2 håndlommer med YKK glidelås
- 1 innerlomme med YKK glidelås
- Snøring
- Pakkpose
- Fit: Regular

3999,-
 
Les mer
alt06
suunto-ambit3-peak-sapphire-hr
Varenavn2:
GPS-klokke for sport og friluft
Varebeskrivelse:
GPS klokke med avansert frilufts og sportsfunksjoner, samt pulsmålingsalternativer. Smart trådløs mobilkobling med Iphone/Ipad. En kan ta bilder, lagre og dele sine aktiviteter med sosiale media.
 
 

OUTDOOR AND MULTISPORT

 • Route navigation
 • Up to 50 h battery life with GPS
 • Compass
 • Altitude (FusedAltiTM)
 • Sunrise/sunset
 • Temperature
 • Heart rate in swimming**
 • Activity based recovery time
 • Speed, pace and distance
 • Bike power support (Bluetooth Smart)
 • Multiple sports in one log
 • Training programs
 • Growing feature set through Suunto Apps


CONNECTIVITY

 • Upload and share your moves instantly*
 • Customize your watch on the go*
 • Time and GPS satellite data up to date on the go*
 • Use your phone as second watch display*
 • See calls, messages and push notifications on the watch*


ENRICH, RELIVE AND SHARE

 • Take photos during your Move showing your current speed, distance, and more*
 • Create a Suunto Movie of your Move with 3D map, key metrics and images*
 • Share your experience instantly to your social media networks*


*with the Suunto Movescount App and smartphone
**with Suunto Smart Sensor


COMPATIBLE DEVICES WITH THE SUUNTO MOVESCOUNT APP ARE: 

 • iPad 3rd generation and later
 • iPad Mini/iPad Air
 • iPhone 4s/iPhone 5/iPhone 5c/iPhone 5s
 • iPod touch 5thgeneration
  iPhone and iPad are trademarks of Apple Inc.
5500,-
 
Les mer
alt06
swix-carbon-pants-men
Varenavn2:
Tynn og svært lett treningsbukse
Varebeskrivelse:
Tynn og svært lett treningsbukse for helårsbruk. Dette er en 3-lags bukse som sitter tett på kroppen og gir god bevegelighet.

• Stretch partier på baken, bakside lår og legger forbedre bevegelighet og pustende egenskaper.                                                       
• Glidelås i siden fra knærne og ned. Strikk i livetmed knytting.                                                       
• Strikk med silikon belegg på nedre kant ben.                                                                           
• Refleksbånd for synlighet i mørket.        
• Vind- og vannbestandig.

1199,-
 
Les mer
alt06
swix-starlit-polo-midlayer-wms
Varenavn2:
Fleecegenser med glidelås i halsen
Varebeskrivelse:
Fleecegenser med glidelås i halsen som gir god isolasjon og som holder på varmen.

• 220 Tommelhull gram/m².                                                          
• Glidelåslomme.                                                
• Kvalitet: 100% polyester.         

499,-
 
Les mer
alt06
swix-xc-1000-glove-wms
Varenavn2:
Langdistansehanske for langrenn
Varebeskrivelse:

Langdistansehanske for langrenn med god passform og komfort. Hansken har et moderne snitt og er tilpasset for at en skal kunne yte gode prestasjoner i langrennssporet.

• Yttertøy av børstet Lycra.                                                        
• Swix Race Fit-passform for god ytelse og komfort.                                                                  
• forsterkninger på tommel/håndflaten.                     
• Elastisk ved håndleddene.                                                        
• Draklaff for enkel påkledning.                                                    
• Nesetørker på tommelen.     

 

599,-
 
Les mer
alt06
werner-shuna---boyd-skaft
Varenavn2:
Perfekt dersom du padler sjelden eller kortere tur
Varebeskrivelse:

Shuna åren er Werners mest populære høy vinkel åre. Vi anbefaler gjerne denne åren til nybegynnere eller dersom man ikke padler så ofte, og da gjerne kortere turer. Den lave svingvekten gjør åren lettpadlet. Medium størrelse på blad, sammen med vinkelen på bladet gjør den tilgivende med hensyn til nøyaktigheten i padletaket.

Spesifikasjoner:

 • Blad lengde x bredde: 46 x 18cm
 • Overflate: 610cm2
 • Vekt i 210cm bøyd skaft: 836g
 • Anbefalt lengde: 205-220cm
3599,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949