Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Her er du:
alt06
elpex-off-road-m/binding
Varenavn2:
Suveren på grus og dårlig asfalt
Varebeskrivelse:

Elpex Offroad er perfekt hvis du sliter med dårlig underlag i området du går, eller hvis du vil åpne opp nye områder. Dette er en klassisk ski, men vi selger den like ofte til skøyting siden den fungerer ypperlig til dette på varierende underlag. Skiene har stamme av aluminium og levereres med gummihjul som gir god komfort - til og med på grus!

Vekt pr. par: 2,0kg

Hjulbredde: 30mm

Hjuldiameter: 130mm

3249,-
 
Les mer
naimakka-klassisk-armband-colonial-blue
Varenavn2:
Kult armbånd som kan brukes til mye
Varebeskrivelse:

Et hendig armbånd, som også fungerer som sikkerhetstau når ødelagt utstyr skal fikses. Laget av fallskjermline og gir 240 cm snøre som tåler en vekt på 250 kg.

 

Mange ulike bruksområder, i tillegg til å være et tøft armbånd:

- Lage snare

- Brukes som skolisse

- Feste utstyr til sekken

- Surre spjelke rundt et brukket bein

- Andre fantasifulle bruksområder

 

LIVSTIDSGARANTI

Om du har brukt Paracord Bracelet, så sender du snøret samt historien med hva som skjedde til Naimakka, så får du et nytt i retur - uten omkostninger. Eller du kan selv flette armbåndet igjen om du er litt hendig.

250,-
 
Les mer
alt06
osprey-reisetralle-ozone-80
Varenavn2:
Ultralett og solid trillekoffert
Varebeskrivelse:
Hvis du er ute etter en trillekoffert som ikke veier ett tonn før du en gang har begynt å pakke, da er Ozone 80 Converible din løsning. Dette er en ultralett og meget solid trillekoffert. Vi er fiksert på å designe den letteste og mest solide produktet i denne kategorien. Denne trillekofferten kommer med et solid HighRoad LT" ramme, som er utviklet av sterk ABS polymer plast. For komfort og kontroll så kommer den med ErgoGrip" T-formet trillehådntak som sørger for at at den er alltid med deg. Trillekofferten tilbyr flere lommer som gjør organisering lettere, den inkulderer blant annet elastisk lommer for oppbevaring av vannflasker, lommer hvor du kan plassere skittene klær og sko.Og en U-formet glidelås lomme hvor du kan plassere de siste små tingene som du trenger for turen. Den kommer også med intern komprimeringsremmer som ikke bare sørger for at klær holder seg på plass, men de gir deg også maksimal utnyttelse av plassen. Vi har også inkludert et ID kort.Nå vet du at neste gang du er ute å resier så har du alt under kontroll med den ultralette trillekofferten. 
1800,-
 
Les mer
alt06
wenonah-champlain
Varenavn2:
Perfekt familiekano
Varebeskrivelse:

Champlain har ett allsidig design, som er veldig effektivt og stabilt i sjø. En større og mer stabil utgave av Wenonahs mestselgende kano Spirit II, Champlain har hastigheten og lastekapasiteten til og frakte tunge laster over lengre distanser, men er også stabil og behagelig uten last. Perfekt familiekano.

Materiale: Kevlar Flex-core

Lengde: 548cm (18fot)

Max bredde: 94cm

Rocker: 3,8cm (1,5’’)

Vekt: 25,85kg

Farge inne: Red/ Silver Alu.

Ekstra på kanoen: Sliding bow seat

 

NB! Kajak og kano kan ikke sendes med Posten som andre varer i nettbutikken. Ekstra frakt vil derfor tilkomme hvis kajakken skal leveres. Fraktprisen vil avhenge av leveringssted, men vil normalt ligge på mellom 1000,- og 2000,- pr. båt. Noe rimeligere blir det ved bestilling av flere båter. Vi har lager i Platou butikkene, og tar kontakt for å avtale levering og tilgjengelighet på farger.

21000,-
 
Les mer
alt06
yak-strobe-cag
Varenavn2:
Vanntett og pustende padlejakke med RipStop
Varebeskrivelse:

Vanntett og pustende padlejakke laget i 2,5 lags RipStop Nylon. Alle sømmer er tapet og passformen er tilpasset padlestillingen med artikulerte ermer. Justerbart liv i Neoprene og justerbare mansjetter i PU med storm flaps. Stor lomme i front med vanntett glidelås, innvendig drenering og nøkkelring.

1399,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949