Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Her er du:
Forrige bilde Neste bilde
ArcTeryx
arcteryx-rho-ar-bottom-w
Varenavn2:
Funksjonibel, isolert tights
Varebeskrivelse:
Funksjonibel, isolert tights som er svært varmeeffektiv. Dette gjør den optimal til bruk under aktiviteter med lavere tempo og kalde temperaturer.
899,-
 
Les mer
Elevenate
e11-lavancher-jacket-men
Varenavn2:
En to-lags GoreTex skijakke
Varebeskrivelse:
" Lavancher stil har blitt oppdatert med en mer arbeidstøy-inspirert design. Lavancher Jakken er en to-lags Gore-Tex free-skiing jakke med lett isolasjon i ermene og frontpaneler. Ved å fjerne isolasjonen fra bakpanelene på jakken har vi redusert faren for overoppheting forårsaket av ryggskinne eller en ryggsekk. Dette og alle andre godt gjennomtenkte detaljer gjør Lavancher til en favoritt forskikjøring, både on-og off-piste."
5400,-
 
Les mer
Fjällräven
fjällräven-singi-jacket m
Varenavn2:
Robust skalljakke med god ventialsjon
Varebeskrivelse:
Slitesterkt og godt ventilerende skalljakke for skiturer og andre aktiviteter i vinterfjellet. Sydd i to utvendige materialer: G-1000 Silent med lett børstet overflate i bolen og på innsiden av ermene, og G-1000 Original på skuldre, hette og utsiden av ermene. Det gjør jakken vind- og vannavvisende samtidig som den ventilerer ut mye fukt fra kroppen, noe som minimerer faren for nedkjøling på grunn av vått undertøy. Overskuddsvarme kan også slippes ut gjennom ventilasjonsåpninger under ermene. Den solide hetten er justerbar, har refleks bak og en avtakbar kant i syntetisk pels for ekstra beskyttelse mot snøføyk. Foran har jakken en toveis glidelås som skjules bak en beskyttelsesklaff med trykknapper. To håndlommer og en brystlomme med glidelås, og i tillegg en lomme på innsiden, også den med glidelås. Snorjustering med glider nede og borrelås på ermene.
2999,-
 
Les mer
Icebreaker
icebreaker-pace-ls-crewe-w
Varenavn2:
Fukttransporterende løpetrøye
Varebeskrivelse:
Fukttransporterende løpetrøye som er komfortabel og fin. Trøyen er designet for å holde en tørr og varm under høyenergiske aktiviteter.
899,-
 
Les mer
Isbjörn
isbjörn-bubbles-knitted-cap
Varenavn2:
Lue i 50% ull og 50% acryl
Varebeskrivelse:
Varm, strikket lue i en fin blanding av 50% ull og 50% akryl. Fôret med super myk mikrofleece. Modellen går ned over ørene.
299,-
 
Les mer
Norrøna
norrona-falketind-warm1-jacket-jr
Varenavn2:
Allsidig fleece mellomlagsplagg
Varebeskrivelse:
Et allsidige mellomlagsplagg designet for helårsaaktiviteter, nå også for junior. Dette er en myk, nuppefri warm"1- fleece laget av slitesterkt, resirkulert Polartec®- materiale med utmerket varme-til-vekt verdi, samt områder med LW Polartec® Power Stretch® for god passform og fleksibilitet. Jakkekragen er høy og varm, og integrerte håndgamasjer.
699,-
 
Les mer
Norrøna
norrona-svalbard-flex1-pants-jr
Varenavn2:
Slitesterk Soft shell bukse
Varebeskrivelse:
Oppdatert junior-versjon av Norrønas bestselgende og mest fleksible friluftsbukser for helårsbruk. Flex1 soft shell-materialet gjør disse buksene meget pustende, værbeskyttende og slitesterke, med utmerket bevegelsesfrihet og komfort. Buksene har normal passform, og detaljene inkluderer flere lommer med glidelås, gamasjekrok, custom-fit-regulering i livet og justerbar ankelvidde. Flex1 er et polyester-materiale med stretch som er både vind- og vannavstøtende, samtidig som det transporterer fukt bedre enn de fleste vanntette produkter.
999,-
 
Les mer
Oakley
oakley-holbrook-matte-sky
Varenavn2:
med glass i fargen Sapphire Iridium
Varebeskrivelse:
En tidløs klassiker med et komfortabelt lettvektsdesign. Plutonite® glass sørger for å filtrere bort hver eneste UV-stråle og gir dermed optimal beskyttelse av øynene. En brille med god holdbarhet som sitter komfortabelt på hodet hele dagen.
1180,-
 
Les mer
Suunto
suunto-ambit3-peak-sapphire-hr
Varenavn2:
GPS-klokke for sport og friluft
Varebeskrivelse:
GPS klokke med avansert frilufts og sportsfunksjoner, samt pulsmålingsalternativer. Smart trådløs mobilkobling med Iphone/Ipad. En kan lagre og dele sine aktiviteter med sosiale media.
5500,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949