Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Her er du:
Forrige bilde Neste bilde
BlackDiamond
black-diamond-glidelite-mix-125-mm
Varenavn2:
Mohair Mix 125 mm
Varebeskrivelse:

Konstruert med tanke på pakkvolum, vekt og glide.  Består av 65% Mohair og 35% Nylon, noe som gir en bra balanse mellom feste og glide, og er som skapt for norske forhold. Nylonet gjør den slitesterk og at den klatrer bra, mens mohair gjør at den glir bra, samtidig som den er lettere og mer pakkbar i sekken.

Vennligst oppgi lengden på skiene i kommentarfeldtet ved bestilling.

1699,-
 
Les mer
mountain-equipment-helium-800-w
Varenavn2:
Varmeste helium posen til jenter
Varebeskrivelse:
"Helium 800 Womens er fylt med 800 gram 725+ fillpower dunkvalitet med en 90/10 fyllratio. Kombinasjonen av god dunkvalitet og en sikker konstruksjon gjennom en blanding av skrå boxwall kammere og 30grams boxwall kammere, gjør denne posen lett, komprimerbar og veldig varm i forhold til vekt. Det første du kjenner når du prøver de nye Mountain Equipment posene er at alle detaljer er revidert. Ikke bare konstruksjonen, men alle innstramminger, låser og klaffer er mye mer funksjonelle. Noe som gjør posene enda mer komfortabel og lett å bruke. Man kan virkelig kjenne at ME har fått mer varme ut av posene i bruk. Dette reflekteres ikke altid av EN13537 testing, men man kjenner det ekstremt godt i bruk. Den nye passformen til jenter gir ekstra varme rundt fotende og en mer skreddersydd passform så posen skal ha mindre dødt luftrom rundt kroppen. Vår første test av denne posen var i ca. -16 til -18 C med to liggeunderlag. En Z-rest og et oppblåsbart ME 3,8cm. Posen virket varm og god selv i denne temperaturen. Man kan trygt bruke denne posen ned i -15 hvis man er litt turvant på vintern. Vekt: 1255 g Comfort Limit: -11 C Extreme: -30 C Good night sleep garanti: -15"
4999,-
 
Les mer
Norrøna
norrona-/29-cotton-logo-t-shirt-jr
Varenavn2:
Høykvalitets T-skjorte i 100% økologisk bomull
Varebeskrivelse:
Høykvalitets T-skjorte i 100% økologisk bomull for barn / junior, med ulike farger og trykk. Testet og godkjent under ekstreme påkjenninger, som å sykle i gaten, henge i skate-parken, spise mors vaffler og å gjøre seg klar til neste utgangspunkt for nye, fantastiske opplevelser i naturen.
199,-
 
Les mer
Patagonia
patagonia-crag-daddy-pack-45l
Varenavn2:
Praktisk og fin klatresekk
Varebeskrivelse:
En klatresekk med samme åpne/lukke mekanisme som en duffelbag. Dette gjør at du enkelt får tilgang til hovedrommet i sekken. Den har en intern ryggramme som gjør den behagelig å gå med selv når den er stappfull. Sekken har hoftebetle og brystreim slik at passformen skal bli optimal. I tillegg har den polstring på skulderstroppene. En allsidig og teknisk utformet klatresekk. Sekken veier 1190 gram.
1499,-
 
Les mer
Patagonia
patagonia-lw-travel-courier---lime-green
Varenavn2:
Komfortabel og kul reiseveske
Varebeskrivelse:
En komfortabel og kul reiseveske som er ultralett og praktisk. Den kan enkelt pakkes i sin egen lomme og kommer i tillegg med justerbar skulderstropp for å sikre optimal bærekomfort. Den er laget i Nylon Ripstop materiale - slik at den har god slitestryke og tåler litt vær og vind. Veier kun 232 gram!
549,-
 
Les mer
Patagonia
patagonia-margot-dress-wms
Varenavn2:
Lettstelt og stretchy kjole i bomull
Varebeskrivelse:
Lettstelt og stretchy kjole i bomull med flatterende V-utringning i halsen og knelengde.
449,-
 
Les mer
Patagonia
patagonia-s/s-nine-trails-shirt-wms
Varenavn2:
T-skjorte i 100% Polyester
Varebeskrivelse:
En t-skjorte som er like fin i hverdagen som til trening. Den har alle de tekniske detaljene til en trenings t-skjorte, men har også komfortegenskapene til et hverdagsplagg. Den puster godt og er fukttransporterende, samtidig som den er svært slitesterk og behagelig.
369,-
 
Les mer
Patagonia
patagonia-strider-shorts-wms
Varenavn2:
Pustende og hurtigtørkende løpeshorts
Varebeskrivelse:
Pustende og hurtigtørkende løpeshorts laget i blant annet Polygiene® som sørger for luktkontroll. Shortsen er stretchy og myk og tillater dermed full bevegelsesfrihet.
369,-
 
Les mer
petzl-micro-traxion
Varenavn2:
Taljetrinse med innebygget tauklemme
Varebeskrivelse:
Liten og lett taljetrinse med innebygget tauklemme som er svært hendig i bruk. Til bruk ved kameratredning og heising. Vekt: 85g
790,-
 
Les mer
Suunto
suunto-ambit3-peak-sapphire-hr
Varenavn2:
GPS-klokke for sport og friluft
Varebeskrivelse:
GPS klokke med avansert frilufts og sportsfunksjoner, samt pulsmålingsalternativer. Smart trådløs mobilkobling med Iphone/Ipad. En kan lagre og dele sine aktiviteter med sosiale media.
5500,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949