Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Her er du:
alt06
arcteryx-bird-stitch-cap
Varenavn2:
En lavprofilcap med FlexFit konstruksjon
Varebeskrivelse:
Lavprofilcap med brodert fuglelogo foran og FlexFit®-konstruksjon
249,-
 
Les mer
alt06
arcteryx-rho-ar-zip-neck-w
Varenavn2:
Pustende, isolert genser med glidelås i kragen
Varebeskrivelse:
Fremragende mellomlag for aerobe aktiviteter eller isolasjon med ekspedisjonsvekt for kald vinteridrett. Formsydde versjoner for menn og kvinner med Polartec® Power Stretch®, som transporterer fuktighet og ikke hemmer bevegelsene. Varmeeffektiv undertrøye med glidelås i halsen som passer for kalde temperaturer og aktiviteter med lavere tempo. Behagelig innside med lun og varm tekstur. Tettsittende passform og Spandex® gir bedre varmeeffektivitet ved at tekstilet er i kontinuerlig kontakt med kroppen. Glidelåsen i halsen gir mulighet for rask temperaturregulering.
1099,-
 
Les mer
alt06
arcteryx-trino-jacket-m
Varenavn2:
Ytelsesorientert jakke med god pusteevne
Varebeskrivelse:
Denne nye jakken for intens aktivitet kombinerer nedbørsavstøtende WINDSTOPPER®-tekstil i fronten, over skuldrene og i overarmene med superelastisk Altasaris"-tekstil under armene, over ryggen og på sidene for å gi økt pusteevne og bevegelighet. Vindtett glidelåsklaff i full lengde hindrer vindlekkasje, mens kragen og hakeklaffen er laget av friksjonsfri børstet polyester som gjør jakken ekstra behagelig.
1599,-
 
Les mer
alt06
berghaus-mount-asgard-stretch-shell-jacket-m
Varenavn2:
Lett og funksjonibel jakke med stretch
Varebeskrivelse:
Lett og funksjonibel skalljakke med stretch. Jakken puster godt, og gir maksimal beskyttelse med minimal vekt.
4199,-
 
Les mer
alt06
current-designs-squall-gts
Varenavn2:
Robust og stabil kajakk for lettere padlere
Varebeskrivelse:

I år er designet oppdatert. Kajakken er blitt raskere p.g.a. lengre effektiv vannlinje. I tillegg er det litt mer rom i cockpit (keyholde). Ellers er Squall en nedskalert versjon av Storm GT som passer best for padlere med kroppsvekt mellom 50 og 90 kg. Maks last (padler + utstyr) er imidlertid på hele 155 kg. Squall GTS passer for deg som vil ha en kroppsnær kajakk med med lynkjapp respons. Skrogets V-fasong gir en følsom kajakk kombinert med en trygghets-feeling når du legger den over på siden.

  • Lengde 485 cm.
  • Bredde 55,8 cmVekt: 24,75 kg.

NB! Kajakk og kano kan ikke sendes med Posten som andre varer i nettbutikken. Ekstra frakt vil derfor tilkomme hvis kajakken skal leveres. Fraktprisen vil avhenge av leveringssted, men vil normalt ligge på mellom 1000,- og 2000,- pr. båt. Noe rimeligere blir det ved bestilling av flere båter. Vi har lager i Platou butikkene, og tar kontakt for å avtale levering og tilgjengelighet på farger.

Se minitest av Squall GTS HER!
12500,-
 
Les mer
alt06
elpex-off-road-m/binding
Varenavn2:
Suveren på grus og dårlig asfalt
Varebeskrivelse:

Elpex Offroad er perfekt hvis du sliter med dårlig underlag i området du går, eller hvis du vil åpne opp nye områder. Dette er en klassisk ski, men vi selger den like ofte til skøyting siden den fungerer ypperlig til dette på varierende underlag. Skiene har stamme av aluminium og levereres med gummihjul som gir god komfort - til og med på grus!

Vekt pr. par: 2,0kg

Hjulbredde: 30mm

Hjuldiameter: 130mm

3249,-
 
Les mer
alt06
fjällräven-greenland-jacket-w
Varenavn2:
Hoftelang skalljakke m/forsterkninger
Varebeskrivelse:
Hoftelang skalljakke m/forsterkninger på skuldre og albuer. En av Fjellrevens største klassikere. Tidløs, men likevel trendy fritidsjakke som kom ut første gang i 1968.
1899,-
 
Les mer
alt06
icebug-wms-acceleritas3
Varenavn2:
Minimalistisk sko for høyt tempo i ulendt terreng
Varebeskrivelse:

Icebug Acceleritas3 er en minimalistisk sko, bygget för høyt tempo i ulendt terreng. Den nye versjonen har et nytt materiale i overdelen, med god slitstyrke men veldig lav vekt. Acceleritas3 absorberer minimalt med vann, en helt avggjørende faktor for en sko med hele skogen som arbeidsområde. Løpefølelsen er fantastisk takket være en ny konstruksjon av mellomsålen som har minsket vekten ytterligere (sub-200 gram!) og gjort den enda mer fleksibel. Sålen er optimalisert for å gi godt grep på både harde såvel som myke underlag, med en spesiell gummiblandning og et aggressivt mønster som gjør at skitt og smuss blir ledet til sidene i diagonale kanaler, omtrent på samme måte som på et traktordekk. Insiden av hælkappen er foret med mikrofiber, noe som gir forbedret  hælgrep og minsker risikoen for gnagsår og blemmer samtidig som det øker slitestyrken. Lette forsterkninger beskytter mot slag, men tillater foten å beholde sin naturlige bevegelsesmønster slik at alle muskler får jobbe som de skal. Det beste ordet som kan beskrive denne skoen er LØPEGLEDE!

Materialer:

Overdel - Ripstop nylon / ProtecPU™
Fòr - Hurtigtørkende mesh (hælkappe i mikrofiber)
Mellomsåle - Lettvekts-EVA med ESS-stabilisator
Yttersåle - Gummi

Spesifikasjoner:
Vridningsstivhet: Easy Flex
Drop: 4 mm
Demping: Responsive
Lest: Smal
Vekt: 170 gram (USL 7,5)

1499,-
 
Les mer
alt06
norrona-/29-diagonal-cotton-t-shirtw
Varenavn2:
Høykvalitets T-skjorte i 100% økologisk bomull
Varebeskrivelse:
Høykvalitets T-skjorte i 100% økologisk bomull. Testet og godkjent under ekstreme påkjenninger, som å pakke bilen, skaffe kaffe til turen, fylle bensin og komme seg til neste utgangspunkt for nye, fantastiske opplevelser i naturen. Velg mellom ulike motiver og farger.
399,-
 
Les mer
alt06
norrona-/29-wms-skirt
Varenavn2:
Sporty skjørt for sommeraktiviteter
Varebeskrivelse:

Sporty skjørt for sommeraktiviteter, vannsport og strandliv. Dette er surfeshorts i skjørt-versjon, som sikrer uhindret bevegelsesfrihet. Skjørtet brukes over bikini, er laget i et materiale som ikke krøller, tørker fort og er meget slitesterkt. To handlommer i front, en baklomme med glidelås, lissestramming i front.

Vekt: 203 gram.

299,-
(599,-)
Les mer
alt06
patagonia-merino-1-silkweight-crew-w
Varenavn2:
Overdel i mykt og luktfrastøtende materiale
Varebeskrivelse:
Overdel i mykt og luktfrastøtende merino materiale. Merino Silkweight stoffet sørger for at en holder seg tørr og komfortabel. Stoffet er naturlig pustende og regulerer kroppstemperaturen.
549,-
 
Les mer
alt06
patagonia-nano-puff-vest-m
Varenavn2:
Vindtett og vannavstøtende primaloft vest
Varebeskrivelse:
Vindtett og vannavstøtende primaloft vest. Vesten er lett i vekt, komprimerbar og varm. Fungerer godt både som ytterplagg og som mellomlag.
1149,-
 
Les mer
alt06
suunto-core
Varenavn2:
Praktisk klokke til aktivt friluftsliv
Varebeskrivelse:

Den prisbelønnede Suunto Core klokken gir deg all den informasjonen du trenger når du utforsker de mest uberørte deler av verden. Her får du brukervennlige utendørs funksjoner som høyd/dybdemåler, barometer og kompass.

Høydemåleren kan håndtere høyder opp til 9000 meter. Det er ideelt for alle typer aktivitet der det er viktig å vite høyden og hvor fort du beveger deg opp eller ned. Kjerne høydemåleren, måler høyden med hjelp av disse kan du finne ut hvor høyt du har klatret. Loggen registrerer alle dine bevegelser i høyde mellom start-og stopptid, slik at du kan gjenoppleve turen hjemme - du kan se grafer over høyde variasjoner, finne ut hvor høyt du har klatret, hvor lang tid det tok for å komme opp og ned, gjennomsnittlig hastighet under opp-og nedstigning, og mer.

Suunto Core viser gjeldende barometertrykk på havet som et detaljert diagram, med registrerte verdier fra de siste 24 timer med et intervall på 30 minutter. Vær- trendindikatoren er en nyttig funksjon som raskt gir en indikasjon på kommende vær. Stormvarselfunksjonen advarer deg hvis lufttrykket faller raskt, noe som kan tyde på at været forverres.

Suunto Core inneholder en automatisk switch- funksjon mellom høydemåler og barometer, en smart funksjon som bytter mellom høydemåler og barometer ved å oppdage hvis du beveger deg eller ikke. Når du stopper og hviler og det barometriske trykket endres. Hvis lufttrykket synker når du sover i friluft, registrerer klokken hva som egentlig skjer: det barometriske trykket endrer seg - men ikke høyden.

Det digitale kompasset viser kardinal eller halv-dash linje og nord. Med deklinationsjustering kan du korrigere forskjellen mellom det geografiske og magnetiske nord. Du kan også sette den i en bestemt retning, noe som er nyttig når du ønsker å gå i en bestemt retning i terrenget. Kompasset har en roterende bezel for tradisjonell bruk (de fleste modeller) og muligheten til å tvelge ut kurs, låse og følge det, med en enkel berøring.

Suunto Core har en dybdemåler beregnet for snorkling og gir informasjon om gjeldende dybde og maksimal dybde nådd ute på snorkle-turen. Enhetens maksimale dybde er 10 meter.

Noen av funksjonene du får i denne klokken er tid, dual tidssone, dato, alarm, nedtelling, stoppeklokke, og beregnet soloppgang og solnedgang på mer enn 400 steder.

3299,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949