Hjem
Totalt
Totalsum ordre
0,-
Nyhetsbrev
Ja takk - jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Platou butikkene i:
Velg ditt abonnement
Platou Sport - Bergen
Platou Sport - Molde
Platou Sport - Sandnes og Madla
Platou Sport - Ålesund
Platou Sport nettbutikk
Email
Mobil


Her er du:
Forrige bilde Neste bilde
ArcTeryx
arcteryx-gamma-sl-hybrid-pant-w
Varenavn2:
Softshellbukse med stretch
Varebeskrivelse:
Softshellbukse med stretch som er lett, slitesterk, vind - og vannavvisende. Buksen gir god bevegelighet og har gode pusteegenskaper. Den er kroppsnær og er godt egnet til ulike høyfjellsaktiviteter.
1399,-
 
Les mer
ArcTeryx
arcteryx-theta-ar-jacket-m
Varenavn2:
Allsidig og praktisk Gore-Tex jakke
Varebeskrivelse:
Allsidig og praktisk Gore-Tex jakke som er svært slitesterk og kan brukes året rundt.
4999,-
 
Les mer
dmm-phantom-5-pieces---colour-pack
Varenavn2:
Ultralett karabinsett
Varebeskrivelse:
"Ultralett karabinsett som likevel tåler ekstremt mye. DMMs ""I Beam"" konstruksjon gir en sterk og lett karabin."
549,-
 
Les mer
Elevenate
e11-bec-de-rosses-jacket-men
Varenavn2:
En tre-lags GoreTex skijakke
Varebeskrivelse:
"En tre-lags jakke laget av den nye generasjonen av Gore-Tex Pro som har opptil 28% bedre pusteevne enn tidligere Gore-Tex Pro Shell versjoner. Denne forbedringen vil gjøre en stor forskjell når man står på ski. Bec de Rosses Jacken har en utmerket passform som gir god bevegelighet og er perfekt for skiutøvere som ønsker å enkelt kunne justere varmen ved hjelp av lagdelingssystem. Jakken har en unik passform for en ski jakke
5900,-
 
Les mer
Elevenate
e11-line-beanie---charcoal---os
Varenavn2:
Tynn lue
Varebeskrivelse:
Lue for varmere vær med tynne fargerike striper. 100% Acryl, 25 cm høy og one size, unisex.
300,-
 
Les mer
Fjällräven
fjällräven-singi-jacket m
Varenavn2:
Robust skalljakke med god ventialsjon
Varebeskrivelse:
Slitesterkt og godt ventilerende skalljakke for skiturer og andre aktiviteter i vinterfjellet. Sydd i to utvendige materialer: G-1000 Silent med lett børstet overflate i bolen og på innsiden av ermene, og G-1000 Original på skuldre, hette og utsiden av ermene. Det gjør jakken vind- og vannavvisende samtidig som den ventilerer ut mye fukt fra kroppen, noe som minimerer faren for nedkjøling på grunn av vått undertøy. Overskuddsvarme kan også slippes ut gjennom ventilasjonsåpninger under ermene. Den solide hetten er justerbar, har refleks bak og en avtakbar kant i syntetisk pels for ekstra beskyttelse mot snøføyk. Foran har jakken en toveis glidelås som skjules bak en beskyttelsesklaff med trykknapper. To håndlommer og en brystlomme med glidelås, og i tillegg en lomme på innsiden, også den med glidelås. Snorjustering med glider nede og borrelås på ermene.
2999,-
 
Les mer
Isbjörn
isbjörn-back-flip-ski-pant
Varenavn2:
Skibukse til junior
Varebeskrivelse:
" Stilig tofarget, kule freeride bukser for juniorer. Buksen er laget av et bluesign® dokumentert materiale med en 2L membran med høy slitestyrke. Ytterstoffet er behandlet med vannavvisende impregnering fra BIONIC Finish Eco® som er helt fri for flourocarbons. Den hydrofile ikke-porøs membran gir en vanntett på 15 000 mm og utmerket pusteevne på 15.000 g / m 2/24 h. Buksene er polstret med et fôr laget av 100% resirkulert fiber. Fôret gjør buksen veldig enkelt og praktisk, mens den varmer effektivt. Beina er buet og har justeringsmuligheter på anklene, og en snølås for å holde snøen ute. Midjen er justerbar med avtagbare seler. Alle sømmer er tapet og lommene er vanntette. Beina har justerbar lengde, såkalt ""Grow Cuffs"" med en hempe på innsiden som det er lett sprette opp når du ønsker å forlenge plagget etterhvert som barnet vokser."
1499,-
 
Les mer
Isbjörn
isbjörn-bubbles-knitted-cap
Varenavn2:
Lue i 50% ull og 50% acryl
Varebeskrivelse:
Varm, strikket lue i en fin blanding av 50% ull og 50% akryl. Fôret med super myk mikrofleece. Modellen går ned over ørene.
299,-
 
Les mer
Isbjörn
isbjörn-kask-feat-isbjörn-pink
Varenavn2:
Håndlaget KASK lue!
Varebeskrivelse:
Polar lanserer en håndlaget heklet lue med den kjente svenske frikjørere Kaj Zackrisson og Sverre Liliequists, varemerke KASK. KASK luer er trolig den kuleste tingen du kan sette på hodet og er ofte sett på ski bums og proffessionelle skikjørere på skistedene rundt om i verden. Luene er håndlaget i 100% acryl og 100% poluester på innsidekanten, og finnes i to flotte farger. - Bruk den med stolthet!
449,-
 
Les mer
Norrøna
norrona-lofoten-gore-tex-pro-pants-m
Varenavn2:
Fleksibel og slitesterk frikjøringsbukse
Varebeskrivelse:
Norrønas mest slitesterke og funksjonelle bukse til frikjøring. Alle kritiske detaljer du trenger for skikjøring er inkludert i denne buksen, samtidig som den har gode puste- og ventileringsegenskaper. Den er også meget værbeskyttende og vanntett og har høy komfortfaktor. Denne sesongen tilbyr forbedringer innenfor design med blant annet ny løsning for lommer og custom-fit funksjonen. Laget med ny versjon av GORETEX ® Pro for enda bedre slitestyrke. Også et av Norrønas aller mest populære produkter.
5399,-
 
Les mer
Oakley
oakley-sliver-f-matte-dark-amber
Varenavn2:
med glass i fargen Tungsten Iridium Polarized
Varebeskrivelse:
Elegant og moderne solbrille som er ultralett og svært holdbar takket være NanOmatter" innfatningen. En komfortabel og klassisk brille.
2090,-
 
Les mer
sweet-protection-rambler
Varenavn2:
Praktisk hjelm for parkkjøring
Varebeskrivelse:

Praktisk hjelm som passer særlig godt til parkkjøring. Hjelmen har justerbar passform, sitter komfortabelt på hodet og har god ventilering. Hjelmen er svært pålitetlig, og kommer i år med en ekstra kant foran som sørger for ekstra styrke og snøbrille støtte.

STØRRELSER:

S / M (53-56 cm)
M / L (56-59 cm)
L / XL (59-61 cm)

VEKT: 550g

SERTIFISERING: CE EN 1077 CLASS B

1300,-
 
Les mer
Platou Sport AS - Postboks 948, Sentrum - 5808 Bergen - Org. nr. 957 006 949